Sjukis?

Usch, idag är jag verkligen inte på topp. Har frossa och ont i hela kroppen (riktigt obehagligt att amma). Och jag som plannerat en överaskning åt T på fars dag imorgon. Hoppas, hoppas jag mår bättre tills dess. Snälla T har tagit med sig Maja på utflykt, så jag får några timmar för mig själv. Ska vila, vila, vila och läsa lite i nya Elle som kom igår.

7 tankar på “Sjukis?”

  1. Sanna: Tack så mycket! Sambon är guld värd.Matilda: Tack!Agnes: Tack, hoppas också att jag är bättre imorgon.Anonym: Usch, säg inte sådär 😉 Mjölkstockning är ju mardrömmen!Sofia S: Åh, tack!

  2. Jag tänkte också på mjölkstockning direkt ( har tre barn o har haft en sisådär 10-15 stockningar :-() Har du ont i huvudet? för det brukar jag få först.Får väl kolla in igen o hoppas du mår bättere annars kan får jag ge dig lite tips (vilket jag hoppas för din skull att jag slipper)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.