Saknar

image1007

Ibland blir det väldigt intensivt med en liten bebis som kräver ens uppmärksamhet hela tiden. Då tänker jag: "Åh, om jag bara kunde få några timmar för mig själv." Och när jag får det, som idag, börjar jag toklängta efter henne och hennes pappa så fort ytterdörren stängs. Nu har de varit hemifrån i fyra timmar och jag håller att förgås av saknad. Vill snusa på min bebis nu!

Publicerat i Maja:

13 tankar på “Saknar”

  1. Sådär känner jag oxå! *ler* Man får sån saknad så man kan bli galen å det é så varmt å tryggt att vá hemma hos busen och sambon igen!

  2. Hej! saknar verkligen bloggen, som de ovan. Verkligen trist att du inte skrivit på ett tag nu , men hoppas nu kommer tillbaka snart och att allt är som det ska. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.