Girle loves H&M

Idag kör jag H&M-kläder för hela slanten.

♥ Svart kofta, Everyday
♥ Vit t-shirt, Divided
♥ Amningslinne, Mama
♥ Puffig svart kjol, Everyday
♥ Ribbade strumpbyxor

Ute kör jag stövlarna från Scorett, sjal och någon kappa (har inte bestämt vilken ännu).

7 tankar på “Girle loves H&M”

  1. Jag gillar också den kjolen, precis den stil jag är ute efter att förvandla min tidigare mamma-garderob till. Har till och med kjolen själv. Söt liten tös ni fått!

  2. Sanna: Tack det samma!Sara: Ja, det är urskönt att kunna ha lite mer att välja på.Loise: Jo, det är en H&M-kjol. Everyday är ett koncept under H&M:s damavdelning, det ”vanligate” märket. Finns att beställa online.Sofia: Tack! Jag gillar verkligen modellen, den är lite annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.