Herregud

Det finns redan 40 stycken annonser med Roberto Cavalli at H&M-kläder på Blocket. Kika här ifall ni är intresserade och missade rusningen idag.

Tradera finns bara fyra auktioner.

Har ni handlat något plagg idag?

7 tankar på “Herregud”

  1. Hysteriskt! Jag hittade inget direkt när jag kollade genom kollektionen, inte riktigt min stil kände jag. Trevlig helg på dig! Du vet väl att Fredag också räknas som helg? 🙂 Kram!

  2. Något man visste skulle ske. De flesta lägger ut dom på nätet. Tjäna pengar antar jag. Tradera har fler annonser, om man bara söker på ”Roberto Cavalli”

  3. Tyckte inte det verkade som så mycket att ha för min del, så har inte brytt mig betydligt mycket.. Klarar mig ändå! 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll

  4. Det var verkligen inte min stil, men jag gick iallafall förbi H&M på hamngatan nån gång vid tolvtiden och då fanns det en massa grejer kvar så jag antar att det inte var lika hysteriskt som tidigare år…

  5. Sofia s: Nä, det var inte min stil heller. Det bästa med att vara hemma med en liten prinsessa är ju att varje dag är helgdag :)Johanna: Det är lite trist tycker jag! Så tar det cirka 1000 kr extra per plagg. Kanske man borde begränsa antalet plagg/kund som topshop gjorde med Kate Moss-kollektionen.Mamma till två små pojkar: Haha, galet!Cerese: Det är bra att duinte köpte bara för köpandets skull! Anna: Inte min heller, ska förbi där idag, får se om det finns något kvar, det brukar det göra.

  6. Jisses..blir nästan lite skeptisk! Undrar om det rakt igenom går till på ärligt sätt? Har man DENNA veckan köpt plagg å redan tröttnat på dem å vill sälja dem? Kan ju faktiskt va så att dem som säljer enbart vill tjäna en slant, men det kan ju kanske oxå vara så att det är (stöldvaror?) Hehe.. Är jag onödigt misstänksam nu kanske? TACK för en trevlig blogg och GRATTIS till Er sötnos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.