Efter äventyret blir det mys

image1004

Idag har varit ännu en "första…" för mig och Maja. Vi har varit inne i stan på egen hand. Och lunchat med kära Anna. Urtrevligt! Efter lunchen kikade jag o Maja lite i affärer och innan vi åkte hem handlade jag hem lite trevligheter i form av lussekatt, julmust, mandariner och senaste Family living. Så nu blir det mys i soffan för hela slanten, det är nämligen utmattande att ränna på stan! 

15 tankar på “Efter äventyret blir det mys”

  1. åh, längtar verkligen efter julen nu! blev toksugen på julmust idag, men har bestämt mig för att vänta lite till… annars kommer jag säkert tröttna innan jul, och det vill jag ju inte =)

  2. Kriss: Ja, den är väldigt trevlig :)Hanna: Det var såå gott!Anna: Tack det samma! Du har ju lussekatter på 7-11, jag skulle köpa hur många som helst om jag jobbade där du jobbar.Maria: Jag med, kan äta hur många som helst.Jessica: Ja, det gäller ju att maxa julen.Maria: Tröttna på must? Kommer jag nog aldrig att göra. Hade ju tokcravings på must under senare delen av graviditeten, och det verkar hålla i sig, haha.Lisa: Hoppas du hittar något annat trevligt att mumsa på!

  3. Å vad mysigt! Och vad gott med julmust! Min man köpte hem julmust häromdan, den ligger i kylen och ropar på mig…men tänkte spara den till kvällen el helgen. Hade oxå ett jättebegär efter julmust när jag var gravid, och tror aldrig jag kommer tröttna på det! Denna tid är ju så underbar, med allt julmys vi har framför oss. Mysigt med första julen med Maja också! Det blir lika för oss – första julen med vår son, förra året gick vi och väntade men gick över tiden 15 dagar o han är född i januari.

  4. Åh gud va gott! Nästa tripp till affären så blir det nog inköp av både lussekatter och must! Längtar tills fiket på i kvarteret börjar med lussekatter, de har världens godaste, lovar 🙂 Ha en bra dag, du och Maja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.