Vår sömntuta

Maja har börjat med en ny vana på kvällarna, hon somnar inte förrän framåt tolvtiden. Något som kan vara lite knepigt, eftersom jag gärna somnar runt tio, men vad ska man göra? Inatt var visst Maja trött, hon somnade vid kvart i tolv och vaknade inte förrän halv sju! Lyx! Efter lite mys, mat o ny blöja somnade vi om strax innan halv åtta och vaknade inte förrän klockan tio. Känner mig riktigt utsövd idag!

Det är riktigt mörkt och ruggigt ute, så det blir många tända ljus här hemma denna tisdag. Vi tittar på Efter Tio, ganska mysigt program förresten. Idag handlar det bland annat om hattar, en hatmakare är med i studion och visar upp sina verk och jag blev så himla hattsugen. Jag har två stycken, en mörkgrå gubbhatt och en jättesöt rosa klockhatt, den kanske jag ska ha imorgon? Sisela Kyle är dagens gäst, och hon var verkligen sympatisk i intervjun. Kul att se människan bakom komiken.

image1003
Maja i soffan just nu. Den rosa Gant-handuken fick jag på en pressvisning i våras och den är perfekt som kräkduk till vår prinsessa.
Publicerat i Maja:

11 tankar på “Vår sömntuta”

  1. Hoppas ni får en jättebra tisdag! Vi håller oss inomhus och bara myser, älsklingen är sååå förkyld och man känner sig så hjälplös. Inget som är bra. Nu har jag äntligen fått henne att somna lite, hoppas det är bättre när hon vaknar. Hur är det med er annars? Ska absolut testa det där receptet någon dag, verkar ju jättegott! Ha det så bra tjejer!! Kram kram

  2. Sofia s: Tack det samma! Usch vad trist att sessan är dålig, inte lätt när de inte kan berätta vad som är jobbigt. Med oss är det toppen, blir piggare o piggare för varje dag och Maja är så himla snäll. Kram

  3. SÅ SÖT!! Å vilka roliga miner hon gör hela tiden, en liten teaterapa? Eller så är det mamma som väljer ut de bilder där hon ser extra go ut att lägga på bloggen! Trevlig kväll!

  4. Mia: Jag hoppas verkligen att dessa långpass håller i sig!Lisa: Hon gör miner precis hela tiden. Hon har en min där hon rynkar på ögonbrynen och ser jätteskeptisk ut, den har hon haft sedan hon föddes. Och fler o fler miner kommer varje dag.

  5. wow, vilken lyx! vår lille är för mycket matvrak för att kunna sova så länge tror jag, han kan hålla sig max fem timmar, sedan är han vrålhungrig =)

  6. Maria: Ja, jag fatar inte hur de kan vara så hungriga,de små liven. Om kvällarna äter Maja hur mycket som helst, men på nätterna verkar hon inte behöva lika mycket.J: Det är urmysigt!Angel: Åh, tack!Hanna: Tack snälla du!

  7. Usch jag saknar inte att vara mammaledig… visst det är skönt i början men efter 300 program med ”Efter tio” blir det ganska långtråkigt 😉 Och du det här med sena kvällar… det löser sig när hon börjar röra på sig lite mer. Det blir hon trött av! Sen när de börjar på dagis somnar de nästan innan middagen hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.