Ingen trängsel för mig

Kikade alldeles nyss in Cavallis H&M-kollektion och kunde snabbt konstatera att jag inte behöver vara ledsen över att jag missar hela spektaklet. Det var ingenting som föll mig i smaken. Har ni hittat något ni gillar i kollektionen?

6 tankar på “Ingen trängsel för mig”

  1. Mycket fest och glamour! Det är inte riktigt det jag drar på mig på en barnvagnspromenad känner jag. Men något snyggt i svart ska jag nog köpa för sakens skull, det är ju ändå RC! haha!

  2. Matilda: Ok, fler som tänker som jag altså!Angelica: Nej, den kommer ju synas på var o varannan nyårsfest.Ida: Nej, så barnvagnsvänligt är det inte, men förhoppningsvis ska vi inte dra vagnar hela livet 🙂

  3. Håller med Angelica… fransklänningen var snygg… men resten? Tjaa det var väl bara djurskinnsmönster? Hade inte så höga förhoppningar när jag hörde att det skulle bli RC och tur var väl det 😉 Finns finare kläder som är mycket billigare =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.