Duktiga måndag

Wow, idag har jag lyckats städa hela lägenheten. Till och med under badkaret (urk). Jag har fått plocka undan, dammtorka, damsuga och torka golven. Vad Maja gjorde (och fortfarande gör)? Sov. Hon vaknade inte ens med damsugaren någon decimeter ifrån henne. Nu är jag helt slut och lyxar med risifrutti och trocadero i soffan. Det är jag verkligen värd. Har inte städat sedan innan förlossningen, och det var riktigt jobbigt. Ska nog vila lite nu. Om inte Maja bestämmer sig för att vakna förstås.

4 tankar på “Duktiga måndag”

  1. Skönt att ha sånt där gjort. Man känner sig så duktig! 🙂 Jag ska till att städa när Kim väl kommit hem. Skönt att Maja är sammarbetsvillig och sover sig igenom din städning. Saga har nån inbyggd manick som väcker henne så fort jag tänker göra något, bada, städa, va sjutton som helst! 😀

  2. Åh vad skönt! Jag skulle verkligen behöva storstäda hemma men jag hinner ju ingenting känns det som. När jag kommer hem vid sextiden vill jag inte göra nåt annat än att soooova. Tröttsamt

  3. Bra gjort! Jag måste också städa, vi ska sälja lägenheten så det blir storstädning inför fotografering och visning. Ska bli skönt när det är över!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.