Hemmaoutfit


♥ Vit t-shirt med illustration, H&M Divided
♥ Grå kofta, Lindex
♥ Svarta leggings, Gina tricot

Hade storslagna städplaner idag. Tyvärr hade Maja inte samma planer. Hon har velat vara nära, nära hela dagen. En liten promenad i krispiga höstsolen har vi hunnit med. Och så har vi lyssnat på barnvisor, sjungit med och dansat (tur att ingen såg eller hörde mig). Det är inte lätt att plannera med en liten bebis. Men nu har hon i alla fall somnat och jag ska passa på att kika på Will o Grace. Konstig tid de visar den på idag förresten!

Ikväll blir myskväll med Idol och Trocadero.

10 tankar på “Hemmaoutfit”

  1. Lins: Åh tackar! Har beslutat mig för att inte lägga ut någon förlossningsberättelse. Tycker att det är för privat. Är urnöjd med förlossningen, det var urhäftigt och jag var så förvånad efteråt att det var så ”lätt”. Trodde det skulle vara tusen resor värre.

  2. Ja, numer får man ju inte bestämma över sin tid själv, så det är inte alltid det blir som man planerat, städning uteblev för mig med idag =)Förresten, ser på din kommentar att du hade en bra förlossning. GRATTIS! Själv har jag valt att inte skriva någon förlossningsberättelse för att jag upplevde förlossningen så hemsk att jag helst vill glömma den. De sista dagarna har jag dock börjat fundera på om jag kanske skulle skriva en berättelse iaf, för att få chansen att fundera igenom den ordentligt… Får se hur jag gör.

  3. Ja, det där med att planera sin tid går ju inte alls! Vi har inte dammsugit här hemma på två veckor… oj oj! Vilgot vill mest vara i famnen och sova eller äta. Så det blir inte mycket annat gjort när jag är själv hemma 🙂 Men det är ganska mysigt för det mesta. Nu har jag för första gången fått honom att sova i sin egen säng. Skam den som ger sig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.