Grease remake

Läste precis att det ska spelas in en ny version av Grease, superkul! Tydligen ska Jessica Simpson vara påtänkt för rollen som Sandy. Undrar vem som ska spela Johnny? Michelle Pfiffer som var med i Grease II ska i alla fall spela rektorn. Jag älskade Grease II som liten, jag såg filmen varje gång jag var sjuk.

8 tankar på “Grease remake”

  1. Angel: Orginalet är ju oftast bäst, men det kan vara kul o se vad de gör av den nya versionen.Rebecca: haha, är nog lite förvirrad. Danny menar jag ju, Johnny är ju han i tvåan. Skyller på amningen.Lisa: Ja, den är urhärlig. Älskade Michelles nummer ”Cool rider”. Ville vara som hon! Hon hade den snyggast Pink Lady-jackan, rosa på ena sidan o skinnjacka på andra. Angelica: ja, de är verkligen härliga. Man kan se de hur många gånger som helst!Anna: Ja, undrar när filmen kommer.Angelica: Ursöt, med plutmun. Jag tycker om båda filmerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.