Varför ska de alltid mjölka ur en pengar?

Sitter o kollar lite på om vi ska ha en födelseannons till Maja. Jag hade en när jag var liten, och det är kul att spara. Men vet ni vad en sådan kostar i DN? 550 kronor! My lord, det är ju hur mycket pengar som helst. På skoj kollade jag vad en dödsannons kostar. För en tvåspaltsannons får man betala 68 kronor. Och de annonserna är mycket större än födelseannonserna. Hur kan det vara så stor skillnad? Bröllop är förövrigt ännu dyrare, mellan 1000 och 8000 får man punga ut, beroende på annons. Helt sjukt!

Uppdate: Hittade ett alternativ, får se om det blir fler annonser. Men nu har hon i alla fall en födelseannons.

Publicerat i Maja:

13 tankar på “Varför ska de alltid mjölka ur en pengar?”

  1. Oj, jag trodde alla annonser kostade typ 50:- och om man ska ha en bild så kanske lite mer. Men 550 är ju hur mycket som helst. Och gifta sig skulle man ju inte ha råd med, flera tusen för en sån annons… Herregud! =)

  2. Lustigt… Jag kollade också upp det på DN igår. Och fick en chock – 500? Galet dyrt. Men nu har ni iaf en annons. Fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.