Stolt

Andra dagen hemma själva idag. Eller hemma o hemma, vi har precis kommit innanför dörren. Jag och Maja har nämligen varit på vår första utflykt på egen hand. Vi tog t-banan till Farsta C för att besöka BVC och shoppa lite. Alt har gått super. Maja har varit en liten ängel. När/om hon somnar eller när T kommer hem tänkte jag lägga upp dagens skörd. Jag är så imponerad av mig själv att jag klarade av den här utflykten alldeles allena. Det låter kanske fånigt, men allt är ju så nytt och det är fortfarande lite läskigt i den stora världen.

9 tankar på “Stolt”

  1. Har just hittat hit, myisg blogg. Det är klart att du ska vara stolt, det är ju första gången du gör det och du klarade det galant. Söt liten tjej ni fått.

  2. Ja, jag var så stolt över mig själv när jag vågade åka buss och tunnelbana första gången. Sånt man gör varje dag vanligtvis men med vagnen och något ömtåligt där i så är man lite orolig.

  3. Linn M: Tack! Kul att du gillar bloggen!Lisa: Ja, man blir ruggigt stolt när man ”klarar” något nytt.Mia: Ja, och jag blir så förvånad när folk runt omkring mig inte förstår vilken skatt jag har i vagnen. De visar ingen hänsyn, haha. De verkar inte fatta att Maja är den viktigaste som finns.Sofia S: Jag är så nöjd!Jessica: Det är ändå kul att man får chansen att se världen med nya ögon!

  4. Gud ja vad läskigt det kändes första gången själv. Kändes lite som man gick runt med en tickande bomb… Alternativt dockvagnen när man var liten – overkligt!

  5. Caroline: Ja, det känns urskumt. Och det skummaste är att ingen runtomkring verkar bry sig om hur stort det är för oss att till exempel åka tunnelbana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.