Lägesrapport: Första dagen utan T

image991

Idag börjar T att jobba igen. Urtrist tycker jag, eftersom vi haft det så himla mysigt hemma tillsammans. Hittills har allt gått bra. Vi har precis fått vår nya tvättmaskin med inbyggd torktumlare installerad. Så skönt att kunna tvätta när man vill. Maja håller på att somna i min famn, hoppas hon kommer till ro, för jag är vrålhungrig. Får man äta lunch klockan elva utan att klassas som pensionär?

7 tankar på “Lägesrapport: Första dagen utan T”

  1. Dom där mattiderna blir inte riktigt som innan när man har liten bebis…*hihi* Numera vet jag inte när frukosten blir lunch eller tvärtom…Åt frukost bredvid Rasmus på golvet förut…han satt i babysittern…

  2. Om man tänker på att det var sommartid igår så är ju klockan ”egentligen” 12. jag är vrålhungrig just nu, håller på att svälta ihjäl tror jag!

  3. Avundsjuk jag blir på tvättmaskinen.. Bra att du påminde mig, måste boka tvätt-tid! Suck..Klart du får äta lunch klockan elva, lika mycket som jag får äta frukost kl.13, som småbarnsmor får man! 🙂 vart tar dagarna vägen? Varit och storhandlat mat för veckan, ingen bra kombination med hungrig mage. Ha en bra måndag tjejen, jobbigt utan T förstår jag, men om någon vecka kommer du tycka det är skönt med egna rutiner, dina och lilla Majas! :-)kram kram

  4. Madicken: Åh, gillar din Rasmus babysittern? Maja har inte riktigt fattat poängen ännu. Huvudsaken för oss mammor är ju att vi får i oss ordentligt med mat, inte när o hur :-)Anna: Undrar hur länge man kan köra på det? En förklaring är det ju iaf.Sara: Tack!Sofia: Super!Sofia S: Nä, det är aldrig bra att storhandla hungrig… blir så mycket mer då 🙂 Tvättmaskinen är guld värd, vägrar (och får än så länge inte) släpa både bebis o tvätt upp o ner till tvättstugan i källaren. Det går faktiskt över förväntan utan T.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.