Lugna söndag

Stackars lilla Maja har haft så ont i magen. Hon skrek och skrek hela dagen i går och halva natten. Så det har varit en väldigt söndagstrött familj här hemma. Vi som skulle få trevligt besök och allt, det fick ställas in. Maja går före. Nu är hon lugn igen, sover sött brevid mig här i soffan. Jag hoppas att lugnet håller i sig. Själv känner jag mig ganska sliten, så det blir en lugn kväll. Tur att både Ensam mamma söker och MonaLisas leende står på tv-tablån.

3 tankar på “Lugna söndag”

  1. Jobbigt med magknip och skrik. Zoe hade ont i magen när hon var mindre, man känner sig så hjälplös. Massage och miniform funkade super för oss, hon skrek mkt mindre då, sen vid tre månader verkade magknipen gå över helt av sig själv.

  2. Stackars liten! Tipsar också om Minifom, det har fungerat på Hedda. Vi hade flera kvällar i sträck som hon bara gnällde, var arg och sparkade. Testa! Hoppas ni får sova gott i natt! Kram på dig!

  3. Jessica o Sofia: Min farbror jobbar med magmediciner av olika slag, så vi har fått droppar av honom som vi börjat ta. Vi får hoppas att de hjälper Maja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.