Härliga lördag

Maja är underbar! Hon har sovit från elva igår kväll till sex imorse. Efter lite mat och gos i ottan somnade hon om och sover fortfarande. Jag har fått göra mig iordning i lugn och ro. Har till och med fått tid till att välja kläder, inte bara slänga på mig något som ligger överst i garderoben. Hann även plåta dagens klädval, så den bjuder jag på idag.

♥ Rosa klänning/tunika, Gina tricot
♥ Svart kofta, H&M
♥ Svart amingslinne, Lindex mom
♥ Svarta leggings, Gina tricot
♥ Nya stövlarna från Scorett i italienskt skinn, me like!
♥ Utomhus: Svart trench från H&M Divided

Dagen bjuder på en utflykt till Majas mormor och morfar. Ska svänga förbi Barnens Hus i nacka också, vill köpa en borste till Maja. Hennes hår är ju så himla långt och det blir superruffsigt. Urgulligt, för då ser hon ut som en riktig liten trollunge. Men ibland kan det vara fint med en välkammad bebis också.

17 tankar på “Härliga lördag”

  1. Från 11 till 6 utan matpaus, hur gör ni det? Tycker jag ammar varannan timme hela natten… Men an är ju underbar ändå såklart. Skönt att du fått egentid!

  2. Ja jösses vilka tjusiga stövlar! De där kommer du glänsa med på sthlms gataor, var så säker! 🙂 Maja är dessutom hur gullig som helst! Hejja din egentid. Trevlig Helg! Kram

  3. Låter ju toppen att få sova på natten. Maja är en söt liten prinsessa som vet att det finns något som heter skönhetsömn=)

  4. Du förtjänar egentid. Dom någon skrev ”Man behöver egentid” ibland för att ha energi till sin bebis. Så tror jag det är med mycket. Med pojkvän, familj, vänner..ALLT! Ni har fått en supersöt liten Maja. Urgullig. Jag gillar din blogg. Egentligen inte extraordinrä på nått sätt, rätt enkel.. Men det tror jag rä vad jag gillar med den.. Enkelheten! Kram frå nen främling. /Emma

  5. Wow vilka fina stövlar! Kikar in och drömmer mig bort…försöker själv få barn och då är dethärligt att läsa omdem som redan lyckats och fått sitt lilla frö 🙂

  6. Angel: Tack själv!Sanna: Åh, tackar, vad snäll du är!Malin: Ja, det går åt rätt håll. Har fortfarande endel kilon kvar, men jag känner mig fin i kroppen. MiaShopping: Urhärligt! Hoppas det håller i sig för både dig och mig!Mantis: Urskönt! Ja, Maja har verkat fatta vitsen med att sova.Jessica: Det var precis vad jag behövde!Emma: Vad kul att du gillar bloggen. Jag gillar att hålla den enkel, varför krångla till det? Har ju inte heller tid att sitta och göra en massa research. Japp, egentid är viktig. Man måste kunna vara själv för att sedan kunna vara med andra.Divina: Ja nästan så, även om den är lite putig och mycket mjukare än den var innan bebis så älskar jag den. Men jag har fortfarande svårt att förstå att Maja har legat innuti den!Andrea: Tack, perfekta allroundkoftan. Har fyra stycken i olika färger. Prisvärd o bra!Evelina: Tack! Och lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.