Underbara fredag

image980

Maja chillar i soffan efter en händelserik dag.

Den här dagen har varit helt underbar. Det började med att hela familjen fick sova hyggligt, Maja sov så skönt att jag och T fick lite egentid, lyx! Efter en lugn start begav vi oss in till city, japp premiärturen till stan skedde idag. Maja hade ingen lust att ligga i vagnen, så jag var orolig att våra planer inte skulle fungera. Men så fort hon kom upp i min famn blev hon lugn som en filbunke. Och oj, vilka stora ögon! Hon var så nyfiken på allt runt om kring henne ovh gillade tunnelbanan skarpt.

Väl inne i stan testade jag och T på Markus Samuelsons nya matställe Street food. Urgod mat, men lite väl små portioner. Sedan kom vi till höjdpunkten: Jag skulle få lite Stina-tid. Med uppdraget att hitta ett par stövlar. Först kändes det urmärkligt att vara helt själv, jag gick åt fel håll och var allmänt förvirrad. Men efter en stund började jag slappna av och det var superhärligt att gå i affärer. Hittade ett par fina stövlar på Scorett. Efter en timme  var både jag och Maja nöjda med vår egentid så vi slöt upp på Victoria i Kungsträdgården för lite Afterwork. Bröstmjölk till Maja, öl till T och en virgin Strawberry Daquiri till mig. Maja tyckte att det var så spännande att vara på resturang och uppförde sig som en dam. Hon var mest i mitt knä och tittade sig omkring mecd stora ögon.

Nu väntar Idol och härlig middag med bland annat färska räkor till förätt och fläskfilé till varmrätt.

 Nya stövlarna.

13 tankar på “Underbara fredag”

  1. Oj, vilken mörkhårig sötnos!:) Låter som om ni/du har haft en riktigt skön dag på stan! Fattar inte att ni vågade er in till stan, löning och allt! Nästa gång får ni titta in och hälsa på hos Tant Sophie!;) Ha en super skön helg nu!:)Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Låter superhärligt! har ni fortfarande möjlighet att vara hemma båda två? Måsta vara jätteskönt. trevlig helg!

  3. Matilda: Tack detsamma.Sophie: Ja, vi tänkte ju inte riktigt på att det var löningsfredag, haha. Tänkte att du skulle få träffa henne ”ifred” och inte på stressigt fredagsjobb.Angel. Tack! Dagen var underbar.Karolina: Ja, vi har haft möjlighet att vara hemma tillsammans, men på måndag börjar T jobba igen. Hur ska det gå?Donnasandra: Toppenbra o toppendag!

  4. Va söt hon är! Och bra att det gick bra på första utflykten till storstan 🙂 Är lite nervös för när vi ska åka iväg första gången… SKITSNYGGA stövlar! Ha en trevlig helg!

  5. Malin: Tack! Har haft jättesvårt att hitta ett par jag gillar, men dessa föll mig i smaken direkt. Ja, hon växer så att det knakar. Ska bli spännande att gå till BVC och väga o mäta henne i veckan.Fröken Isakson: Tack tack, dagen var underbar.Majsan: Tack! Utflykten gick faktiskt över förväntan, även om det kanske inte var supersmart att premiären var på en löningsfredag och på första dagen av höstlovet, haha, men vi hade ju inte lika bråttom som alla andra.

  6. Oj, så härligt att du fick lite stina tid på stan oxå;) snygga sövlar..e själv även på jakt efter ett par liknande, tyvärr så har jag inte hittat några ännu!!trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.