Högst på önskelistan

image979

Den här klänningen från Indiska är så fin. Skulle gärna vilja plocka med mig den hem om jag fick möjlighet. Säkert inte ett dugg amningsvänlig, men väldigt Stinavänlig.

Snart tre veckor med en liten bebis som är beroende av en börjar ta ut sin rätt. Jag längtar efter lite egentid. Jag skulle vilja ta en liten shoppingtur på stan. Titta efter ett par vinterstövlar, kanske köpa några fina höstplagg. Bara vara Stina. Inte Majas mamma och mjölkmaskin. Missförstå mig rätt. Jag älskar mammalivet och jag avgudar min dotter. Det är helt fantastiskt, jag är jättelycklig över min lilla familj och att allt går så bra. Men från att ha varit bara min (och lite T:s förstås) till att nästan bara vara Majas är en ganska stor omställning. Ett par timmar som mig själv skulle vara underbart. Men det får nog vänta ett slag, hon är ju så liten fortfarande. Och jag vet inte om jag är redo för den stora världen utanför ännu.

18 tankar på “Högst på önskelistan”

  1. Att önska sig egentid är aldrig fel, varesig man är småbarnsmamma eller något annat. Så att säga att man önskar sig en stund för sig själv är inte fult, snarare bra. Även en mamma måste få hämta krafter! Kram 🙂

  2. Hoppas du kan få lite egentid mellan alla amningar. Det är en riktig liten sötnos ni fått!Var faktiskt inne på Indiska tidigare idag och tittade på just den klänningen, mamma tyckte det stod Salissa på den 🙂 Hur som helst, väldigt fin i allafall.

  3. Förstår precis vad du menar och det är ju helt normalt att känna så. En timme på kvällen för sig själv framför TVn, med en tidining eller vad man nu vill, betyder så mkt och man blir ju dessutom en gladare mamma! Men första gången jag var ifrån Jolie (ca 2-3 timmar) så hörde jag hennes röst överallt och kunde inte slappna av. Andra gången gick det bättre, dessutom trivs hon så bra med sina nära släktingar och det är skönt att de får en fin kontakt inför framtiden!

  4. Jag förstår precis vad du menar! Man längtar massvis efter egentid men när man väl får det längtar man efter sin lilla skatt. Men, som sagt ovan så vänjer man sig. Nu kan jag slappna av, men är helst inte utan henne allt för länge! Ta det lugnt, du kommer hinna med egentid och glöm inte att njuta. Snart kommer hon vuxit och blivit stor!

  5. Jag förstår precis hur du känner dig..Jag fick ett par timmar egentid igår o de va riktigt skönt, va visserligen bara hemma o fixade medan de va iväg men skönt ändå! Blir lätt att man känner sig som en matmaskin!

  6. förstår precis hur du menar…sen tror jag oxå att man blir en mycket bättre mamma om man kan unna sig lite egen tid oxå;) för visst är det så att om du mår bra och e glad så blim Maja glad=) håller tummarna för ”Stina på stan tid”

  7. Den klänningen är underbart fin. Hade jag inte haft magen så hade jag slagit till på en gång (kanske gör det ändå :-))Förstår att du vill vara ”bara Stina” och inte Majas mamma hela tiden! Är själv lite orolig för hur det kommer att kännas. Har du några tips på vad man ska tänka på/göra för att få vara bara sig själv för en stund mottar jag det tacksamt 🙂 Lycka till och hoppas du får lite mer tid för dig själv!

  8. Så känner nog alla! Det gjorde i alla fall jag. Sedan är det ju skönt att få längta lite också. Tar den lilla flaska? Om inte börja träna nu!!Sedan är det bara att bege sig ut! Det är ungefär som att dra av ett plåster (och det blir inte lättare ju längre du väntar). Sedan när ytterdörren väl är stängd, så märker du att det inte alls var så svårt. För man vet ju att den lilla har det hur bra som helst med sin pappa, mor- eller farföräldrar.I takt med att brösten växer av all överflödig mjölk växer också abstinensen efter att få snusa på bebis. Då åker man hem, snusar lite, matar lite, älskar mycket och så är man lycklig i alla sina dar över att man har en sådan underbar familj att komma hem till!Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.