Julsug

Än så länge är det ett tag kvar till juletid, men jag har redan börjat drömma. Jag, som förra året fick smygpynta, har fått tillåtelse att göra riktigt julmysigt här hemma. Vi måste ju se till att Maja får en fantastisk första jul. Jag längtar tills jag får plocka fram adventsljusstakar och tomtar. Tänkte börja plannera så smått redan nu. Vill nog ha ett genomgripande färgtema, troligen det "orginella" guld och rött med inslag av naturvitt. Vem vet, kanske kan jag övertala T om en julgran också?

14 tankar på “Julsug”

  1. Ååå visst är det härligt att få pynta!!Jag har sagt till Jonas att jag SKA pynta… han har inget att säga till om! hehe… Emilia ska få en mysig jul!! Så snart ska det shoppas gardiner o grejor!! O tyvärr en plastgran… dumma allergiska karl! Men vi ska lägga ner pengar på granen, för den får inte se plastig ut!!Jag ringer dig ikväll gumman!!Kram

  2. De senaste åren (sen mina föräldrar skilde sig) har julen inte varit någe speciell, men iår, Sagas första jul känns allt så himla mycket mysigare och jag längtar verkligen efter julen, att julpyssla, koka knäck, baka och öppna julklappar! Mmmm, vilken julfeeling jag fick nu! Kram

  3. Visst är det härligt med jul!! Hos oss pyntaste, med måtta kanske, men lite julkänsla måse man ju ha! Känns skönt att man har julen och se fram emot för då känns inte längtat efter bebisen lika lång 🙂

  4. Angel: Ja, det börjar märkas att det inte är så lång tid kvar.Nicole: Det är ju så mysigt att göra julfint! Jag funderar också på plastgran, vore skönt att slippa barret. Men som du säger, den måste vara grymt fin och får inte se för plastig ut.Amanda: Helhärlig. Jag längtar till jul, men inte till vintern, hur nu det går ihop :)Anna: Ja, det är härligt när man har en egen liten familj, då kan man skapa sina egna traditioner.Fröken Isakson: Den första julen med lillfamlijen blir speciell!Jessica: Ja blir som ett litet barn, börjar längta alldeles för tidigt!Sara: När kommer bebisen?Divina: Oj, det var väl lite väl tidigt?Emma: Absolut, men man kan väl få drömma lite?Tess: Nej, de får vänta till november i alla fall, men jag har förstått att det redan har börjat säljas en hel del.Anonym: Nej, ingen gran än så länge. Har ju firat själva julafton på annat håll, då granen har vi skippat. Men i år kanske jag får en.Mira: Jag såg det, ska försöka hinna med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.