Egentid

T har tagit med lillan i vagnen ner till centrum så jag är alldeles själv hemma just nu. Så skönt. Jag gör absolut ingenting. Maja är väldigt mammig just nu så det är trevligt med lite andningsrum. Har inte varit i från henne många minuter sedan hon föddes. Vi har haft en superskön söndag. Vi sov till halv tolv, med diverse matpauser såklart.

Är så sjukt godissugen idag. Hoppas de handlar med sig något gott…

7 tankar på “Egentid”

  1. Med tanke på hur go T så kommer du garanterat få något gott när han kommer hem! Håller tummarna för det!:)Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Gud vad härligt! Måste bara fråga vad du passar på att göra under din egna tid? Slappa i soffan helt själv, ta en dusch, ringa lite kompisar el nåt annat? Har inga barn själv så det är svårt att föreställa sig att behöva planera sin egen tid!! Tror säkert att du hittar på nåt mys och håller tummarna att godiset snart kommer innanför dörren!Ha så mysigt!

  3. Sophie: Jag fick en godispåse! Wihoo!Jessica: Ja, det är knappt så att man kommer ihåg vad som hände innan hon kom.Lisa: Just idag intog jag horisontalläge i soffan och bara andades lite 🙂

  4. Egentid, skönt för dig! Själv håller jag på att komma in i rutinerna med lille Vilgot, 3 dagar. Så min egentid får nog vänta en vecka el så 🙂 men vad gör det?! Jag har ju världens underbaraste kille att titta på! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.