Världens gosigaste bebis

Sitter här i soffan. Lilla Maja sover brevid mig. Och då slog det mig helt plötsligt. Det är något underbart vi får vara med om. Vår dotter är här. Hon är frisk som en nötkärna och allt har gått och går så himla bra. Ibland glömmer jag hur lyckligt lottade vi är. Hon är världerns sötaste och hon är vår!

Publicerat i Maja:

8 tankar på “Världens gosigaste bebis”

  1. MEN ÅH!!!!GRATTIS TILL LILLA MAJA!!!!!!!!!!!!!!HON ÄR JU SÖT SOM SOCKER!och vad skönt att allt har gått bra och att ni mår bra!Vad konstigt det känns att komma in här på bloggen och se bilder utan mage och så ser man lilla Maja istället =) Fint namn!Kram!!

  2. Liten glädjetår kom för er skull… Måste vara fantastiskt. Jag kan börja gråta när jag tänker på hur det kommer kännas för oss sen när h*n äntligen är ute! Vår bebis! Vilken grej! Ha en bra fredag!

  3. Vad mysigt det låter! Jag vill också snusa på den lilla tjejen ju! Tyvärr hinner jag nog inte komma förbi nåt den här veckan och jag vågar inte lova nåt om nästa heller. Men jag hör av mig. Det kan hända att vi slutar tidigare på fredag om allt går bra (vi har den stora julplåtningen och Lea ska vara modell)

  4. Fröken Isakson: Det är urmysigt!Johanna: Tusen tack! Ja, det känns lite skumt att hon faktiskt har kommit. Men underbart förstås!Majsan: Åh, vad söt du är! Ha en fin fredag du med.Jessica: Ja, verkligen. En gång om dagen, minst!Anna: helt fantastiskt!Anna: Ingen fara, vi är tillgängliga när du har tid. Vad kul att Lea ska vara modell!Angel: Tack det samma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.