Stöveltips mottages tacksamt!

Är det någon som har något bra tips på ett par snygga, nätta stövlar i låg alternativ utan klack. De ska gå ungefär till vaden, vara ganska vida i skaftet och vara i skinn. Har rekat de vanligaste kedjorna, det vill säga Din sko, Nilson, Scorett, Skopunkten, La Redoute och Ellos. Utan resultat. Så nu vänder jag mig till er kära läsare. Har ni något bra tips?

13 tankar på “Stöveltips mottages tacksamt!”

  1. Jag hade ungefär de där kraven när jag började leta stövlar! Det verkade omöjligt! Men faktiskt så hittade jag ett par på Skopunkten. haha! De är inte perfekta, men det bästa jag kunnat hitta hittills. Tips om det finns i närheten av där du bor.

  2. Jag hittade en skobutik vid Taco Bell i sthml senast jag var i sthml som hade många fina skor till vettiga priset! Kommer dock inte ihåg namnet på butiken men ligger bredvid tacko bell

  3. Jennie: Kraven är ju inte så högt ställda, så det borde ju inte vara så svårt att få tag i ett par stövlar. men tydligen. Tack för tipset, men jag måste ha skinn (håller ju så mkt längre).Jessica: Taco bell, var ligger det? Du menar inte Tacobar? Vilken i såfall, det finns ju fler.

  4. Kolla in duoboots, där kan man få ett par stövlar som är anpassade efter egna mått, till samma pris som vilka skinnstövlar som helst. Jag tyckte iallafall att de hade en hel del snygga modeller.

  5. Jag köpte ett par ursnygga, platta, bruna skinnstövlar från Clarks Originals. Passar in på din beskrivning. Kostade runt 1200 tror jag. Finns på NK skor. Kolla in!

  6. Jag hittade precis ett par från Vagbond. Supernöjd. Sköna att gå i på promenader osv.. fast de går upp till knät. Två tryck-knappar på längst upp. Kolla deras hemsida! Lycka till i letandet, supersvårt i år..

  7. ja, som föregående måste jag också rösta på vagabond! Där kommer du hitta precis såna du beskriver, både i svart och mörkbrunt. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.