Softarfredag

Maja och jag tar det lungt idag. Vi har skickat iväg pappa T till stan för att lämna tillbaka TENS-apparaten som vi lånade inför förlossningen. Kände att en första tripp in till stan var ett lite för stort projekt för denna eftermiddag. När vi skulle äta lunch var Maja klarvaken, så hon låg på en filt på köksbordet och pratade medans vi fick i oss lite soppa.

image976
Publicerat i Maja:

10 tankar på “Softarfredag”

  1. Gillar att ni valt Maja som namn till er söta dotter. Vi hade också Maja på topplistan bland tjejnamn, det blev dock en Oliver. Känner igen mycket av det du skriver och visst är det helt fantastiskt att vara mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.