Fredag morgon – var tog resten av veckan vägen?

Den här veckan har bara rusat förbi. Och vi har igentligen inte gjort någonting. Men för att summera lite kan vi konstatera att:

 • Vi överlevde måndagen utan vatten, trots att det sattes på två och en halv timme (!) efter utlovad tid.
 • Vi har fått sova hyffsat nästan varje natt.
 • Babybjörnen är den bästa investeringen hittills. Maja älskar den, hon somnar inom tio minuter när man placerat henne i den. Det enda trixiga är att få ur henne ur den utan att väcka henne.
 • Maja är mer och mer vaken. Ibland kan hon till och med tänka sig att ligga själv och bara titta.
 • Hade tänkt att visa upp Maja för en massa kompisar denna vecka, men alla sådana planer har gått i stöp. Mest på grund av sjukdom.
 • Ts lag är i St Erikscupsfinal. Wihooo! Så imorgon packar vi in farmor, bonusfarfar, mamma och bebis i bilen och tar med Maja på hennes livs första fotbollsmatch. Polarn o pyretoverallen ska invigas. Eller åkpåsen. Har inte riktigt bestämt oss ännu.
 • Igår fyllde sessan två veckor. Dessa två veckor har både varit de längsta o de kortaste i mitt liv. Vi firade med att besöka Gertrud på BVC. Lillan har ätit sig förbi sin födelsevikt och väger nu 4 220 gram och mäter ståtliga 54.5 cm.
 • Jag har fått någon konstig shoppingspärr, hittar inget som jag gillar. Hittar desto mer till Maja. Jag lovade ju att aldrig bli en sådan mamma som bara shoppar till sina barn. Skärpning!

5 tankar på “Fredag morgon – var tog resten av veckan vägen?”

 1. Haha, känner igen shoppingspärren! Såhär, 7 månader senare börjar jag smått komma in i mitt gamla shopping jag = hitta minst 3 plagg varje månad som jag bara måste ha oavsett pris! Men för mig har det varit hopplöst och underbart att shoppa, finns så mycket fint till små prinsessor, MEN man vill ju själv inte se ut som sju svåra år :)Ta hand om er!

 2. Jessica: Nej, man vill ju vara en hot mama. Som tur var har jag en bra grundgarderob. Men jag älskar ju att shoppa i vanliga fall. Och jag kan ju i många fall redan ha min gamla storlek (dock ej i byxcr).

 3. Vet att du tidigare nämnt att ni hyrde TENS-apparat inför förlossningen. Använde du den? Har hört mycket bra om dem & funderar själv på att hyra en inför kommande förlossning.

 4. Frida: Jag rekommenderar TENS-apparaten! Den var grym. Hjälpte mig jättemycket, genom hela latensfasen. Var öppen tre cm när jag kom in till förlossningen, och så länge hade jag inte pallat att vara hemma utan tensen. Hade den även en liten stund på förlossningen. Den var verkligen värd alla pengar!

 5. Alvin älskar också babybjörnen men vi har samma problem att ta ur han utan att väcka. Säg till om du kommer på något bra 🙂 Hon är söt er maja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.