Inkonsekvent? Javisst!

image975

Jag som tidigare banlyst Disney har gjort många snesteg på sistonde. Det började med pyamasen och idag syndade jag igen 🙂 Vi var nämligen iväg till Farsta C för det andra BVC-besöket och på jakt efter ett par vinterstövlar till mig (hittade inga, usch vad jag inte gillar skomodet i höst!). Självklar var vi inne på H&M en sväng också. Där hittade jag detta bedårande set till lillan. Dock i en för stor storlek, så hon får vänta en månad med att använda den.

10 tankar på “Inkonsekvent? Javisst!”

  1. haha, det är samma sak för mig, fast med labankläder. jag avskydde verkligen laban, men nu har vi fått så mycket labankläder i present, och jag har kaptulerat. de är faktiskt ganska fina ändå, och det är bra kvalitet, så varför inte =)

  2. Maria: Det är mycket man gör annorlunda nu när man har bebis än hur man trodde att man skulle göra som gravid 🙂 Mest lysande exemplet för oss är samsovning, hade ju tänkt att lillan bara skulle sova i sin egen säng. Maja hade andra planer. Så vi fick ge upp och sova tillsammans. Vilket har visat sig vara ganska mysigt :)Lisa: Besöket gick jättebra! Allt såg så fint ut och hon hade gått upp som hon ska.

  3. Sophie: Ja, det är inte klokt. Och jag måste verkligen ha ett par, vill inte gå i ballerinas hela vintern!Sara: Tack! Kan knappt bärga mig tills Maja kan ha kläderna!

  4. Fröken Isakson: Tack!Agnes: Inte all disney, har till exempel tröttnat på Nalle Puh. Men Mimmi är ganska söt :)Ida: Hos oss är de bortblåsta redan efter två veckor. Haha. Men det får man ta. Man kan ju omöjligt veta innan hur det ska bli efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.