Toppentisdag

Gårdagen blev lite knäpp, utan vatten och allt. Därför var det extra skönt när natten var bra och vi vaknade utvilade hela familjen. Vi har förstås tagit det jättelungt. Dagens höjdpunkt blev helt klart den timmeslånga promenaden med barnvagnen i solen. Så skönt med frisk luft, måste verkligen få in en promenad som daglig rutin. Jag mår så mycket bättre då. Efter promenaden fick jag sova i nästan två timmar, även det väldigt välgörande. Just nu har jag o Maja tjejkväll här hemma, T är på match. Riktigt mysigt. Hittills har vi hunnit äta (Maja, jag åt innan T gick).

Om vi känner oss fit for fight imorgon kanske vi tar en tripp in till Söders höjder. Kanske en lunch, om vi hinner? Eller en eftermiddagsfika. Men det är ingen idé att plannera, för man vet aldrig hur natten blir.

4 tankar på “Toppentisdag”

  1. Eller en lite tur förbi och hälsa på Tant Sophie?!:) Förstår om ni inte tittar förbi, men det skulle va hur kul som helst!:DKram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Nä, det är svårt att planera dagarna. Idag var jag riktigt pigg eftersom jag fick sova ganska många timmar i sträck, men i förrgår kom jag knappt utanför dörren. Men det gör inget 🙂

  3. Sophie: Det dröjer nog ett litet tag innan vi hälsar på jobbet. Jag vill ju att du o Maja ska få träffas ifred första gången.Mia: Ja, helt stört omöjligt. Men det är bara att gilla läget. Hemmadagar är ju också urmysigt!Eva: Vi vet inte riktigt när dopet blir. Men det blir nog i typ februari, innan jul blir lite för körigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.