Testar nya saker

image974
Idag har vi testat babysittern en liten stund. Den var halvpopulär. Det gick bra så länge man vickade på stolen med foten, men om man slutade var det inge kul längre. Maja har tagit på sig din skeptikermin, som vi kallar den. Hon rynkar ögonbrynen och snörper ihop med munnen.
Publicerat i Maja:

11 tankar på “Testar nya saker”

  1. Så söt! Tycker att man kan ligga i timmar och bara kolla på deras fantastiska minspel. Och när de ler i sömnen – dör!

  2. Det vara samma med min lilla Olivia, man var tvungen att gunga med foten jämt och ständigt. Men för allt i världen, låt bli att lyfta babysittern med bebis i!!! Saker och ting blir liksom skevt och till slut börjar eländet gnissla (iaf BabyBjörn)! Ganska irriterande efter ett tag… Men nu har min lilla tös iaf lärt sig att gunga själv *stolt*…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.