No outfit

Sorry, kära bloggläsare, lovade ju vid en "svag" tidpunkt igår att lägga ut outfitbilder på mig o lillan igårkväll. Men när vi kom hem igår var vi båda så trötta att vi hoppade direkt i pyamasen (Maja) och mjukisbyxorna (jag). Precis när vi skulle åka iväg till matchen igårkväll började det ösregna, så det blev bara middag. Vilket räckte och blev över. Puh, hur kan man bli så trött av att inte göra något?

Just nu har vi inte heller några spännande outfits att bjuda på. Jag i morgonrock och lillan still in pyamas. Vi har nämligen haft en underlig natt. Det började med att Maja somnade klockan åtta i babybjörnen (absoluta favoriten just nu). Eftersom hon inte får ligga så länge i selen lade jag på prov ner henne i spjälsängen. Innan igår har hon legat där max i fem minuter, den är alltså inte populär. Men igår förmiddag låg hon där i någon timme och nu försökte jag alltså igen. Och det funkade! I fem timmar låg hon i spjälsängen och sov. Snacka om lyx att får somna bara jag o T i dubbelsängen! Vid två tyckte Maja att det räckte. Och efter maten tyckte hon att det var dags för mamma o pappa att vakna. Hon skriker inte, men "pratar" och blir inte nöjd om vi inte pratar med henne. Till halv åtta höll hon igång, tokstollan.

I övrigt är vi halvnöjda med att de stänger av vårt vatten hela dagen idag, till fyra. Hallå? Vi har en liten bebis, vi är beroende av rinnande vatten! Men än så länge funkar det, och vi har laddat med vatten i alla petflaskor vi har. Men min snygga sovfrisyr får hänga med tills i eftermiddag.

4 tankar på “No outfit”

  1. Va mysigt det låter ändå… trots vakna nätter 🙂 usch vad jag är deppig över att min bebis aldrig tycks komma… om du orkar och har något tips på vad jag kan göra, maila gärna! ha en bra dag ni tre!

  2. Åh vad hemskt att vara utan vatten. Är de inte riktigt kloka? Det låter inte som om ni har sådär jättestora sovproblem ändå, men om du vill så har jag sparat sömnboken till dig :).

  3. Linda: Det är ingen fara att vara vaken på natten, så länge det inte blir varje natt 🙂 Har inga bra tips, min räddning var att T var hemma med mig på övertiden. Annars hade jag nog blivit knäpp!Angel: Det har gått bra, men de har fortfarande inte satt på vattnet, fast klockan är 23 minuter över! Jag vill duscha nu!Anna: Jag vet inte ens varför de stängt av vattnet! Spara gärna boken, man vet aldrig när sömnboken kan komma till pass. Hon kanske får för sig att sluta sova helt snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.