Söndagsplaner

Jag o lillan hoppas på uppehåll en stund på eftermiddagen, eftersom vi då ska åka och titta på när Ts lag spelar fotboll. Men först ska vi hem till mormor som bjuder på söndagsmiddag. Jag är förövrigt urnöjd, har fått på mig en av mina pennkjolar (smalplagg med andra ord), och jag kunde knäppa den hela vägen. Och jag kan fortfarande andas! Yes! Är jätteglad, och lite chockad. Har hunnit tappa jättemycket sedan förlossningen, även om det finns en del kvar, så är mer än hälften "gjort", utan ansträngning (om man inte räknar med förlossningen, som ju var lite ansträngande). Ska försöka få till varsin outfitbild på mig o lillan till kvällen. Men just nu är vi ännu inte färdigklädda (jag väntar på strumpbyxor) och lillan sover utan sin klänning. Vi är i alla fall söndagsfina.

5 tankar på “Söndagsplaner”

  1. Gud vad skönt att du känner så! För hur mysigt det än är med bebis är det ju trots allt ÄNNU mysigare om man dessutom känner sig fin. Fast det har du absolut inga problem med, du är av bilder att döma alltid jättefräsch!Ha en bra dag!

  2. Angel: Tack!Fröken Isakson: Jätteskönt! Men de sista fem kilona ska tydligen vara jobbigast :)Lisa: Åh, tack var gullig du är! Om jag ska vara ärlig så har jag alltid kännt mig fin, ända in i slutet av graviditeten och även direkt efter förlossningen (och under förlossningen). Kan bero på att jag har en sådan underbar sambo som hela tiden berättar hur fin han tycker att jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.