Pure happiness

Vi myser hemma med gott kaffe gjort av "Barista fista" (som T kallar sig när han gör kaffe), mormorsbakade chokladmuffins och en väldigt pigg och kelsjuk bebis. Maja vill inte vara någon annanstans än nära, nära idag. Vi är alla så himla tacksamma för att allt hittills har funkat så himla bra. Hon är "u a" (utan anmärkning) på alla tester. Amningen har funkat från första sekund (vi ammade redan på förlossningen). Jag tror att mycket av harmonin i vår familj faktiskt beror på de där två övertidsveckorna. Även om det var frustrerande så gav de oss möjlighet att landa tillsammans innan Maja kom. T var ju ledig med mig de sista två veckorna. Att jag och Tupplevde förlossningen så himla positivt bidrar säkert också till vår fantastiska känsla. Folk frågar mig om det var jobbigt med förlossningen, det tycker jag inte. Visst förekom en hel del smärta och vid ett skede sa jag till barnmorskan att "nu struntar jag i det här, jag vill inte ha en bebis, jag går hem". Barnmorskan kontrade med att förklara att det skulle vara himla jobbigt att gå hem när jag är öppen 8 cm, så då ändrade jag mig och frågade istället om hon inte skulle komma snart. Och smärtan glömmer man faktiskt fort och det är värt alltihop, tusen gånger om.

Jag är så otroligt lycklig över min lilla familj. Jag struntar i om jag låter präktig, men det här är det bästa som hänt mig någonsin.

Det enda lilla minuset ska väl vara att jag blivit en anings ofokuserad. Det har till exempel tagit mig över två timmar att få ihop detta inlägg. Amning, telefonsamtal, familjemts o mat till mig har kommit emellan. Men vad gör det?

8 tankar på “Pure happiness”

  1. Å det låter verkligen jättemysigt! Vad skönt att allt funkar så bra, första tiden kan ju annars vara lite kaotisk. Men NJUT för det är verkligen ett litet underverk ni har fått, det största man kan vara med om! Kram

  2. Skönt att ni och lillan mår bra! Och skönt att höra att viss övertid kan ge nåt bra i slutänden 🙂 har ju bara gått över 3 dagar ännu… men fy sjutton va segt det är… kunde inte föreställa mej hur jobbigt det kunde vara… Ha det gott och ta hand om er!

  3. Nöjd bör du vara. Om inte annat så kan du vara det för dom där chokladmuffinsen. Den som ändå hade föräldrar som bakade åt en….Förresten gillar det svenska språkets nyaste ord: ”Tupplevde”. Jag gillar det!

  4. Rebecca: Jag vet inte om det blir någon förlossningsberättelse, det är ju ganska privat. Vill få mina närmsta få chansen att höra den först, sedan kanske jag berättar lite. Kan i alla fall säga att jag har en jättefin bild av min förlossning och tyckte att det var jättehäftigt att föda barn. Skulle verkligen kunna tänka mig att göra det igen.Eva: Åh, tack vad söt du är!Hanna: Ja, vi sitter nästan på helspänn o väntar på kaoset. Hoppas det aldrig kommer :)Angel: Tack!Mia shopping: Det är fantastiskt!Majsan: usch, övertid är inge kul när man är mitt uppe i det. Men jag kan trösta dig med att man glömmer det urfort när man väl har bebisen. Så här i efterhand känns mina två veckor som två timmar, men då kändes det som två decenier.Jacob: Hihi, mamma har fått baknoja. Det är pajer, bullar, muffins och kakor. Hm, tupplevde vad betyder det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.