Gårdagens shopping

Gårdagens tripp till Farsta C resulterade i några påsar….

♥ Pyamasar från H&M. Frångick min Disneyvägran och köpte en med Mimmi Pigg. Mest för att det var bland de enda som var fina och "Stinagodkända". De ljusrosa ser urstora ut, så de får vi nog vänta lite med.
♥ Vinteroverall i manchester från Polarn o pyret. Vi köpte storlek 68, då kan hon förhoppningsvis ha den ända till april. Nu är hon ju ändå inte så rörlig, så du funkar den bra som åkpåse.
♥ Den vita bodyn med spetskant har jag spanat på länge men igår var det faktiskt T som valde den.
♥ Till mig fick jag tag i lite amningslinnen, amningsbehåar och den här långärmade bruna toppen i organisk bomull. Amningsvänlig of course.

13 tankar på “Gårdagens shopping”

  1. Hanna: Tack så mycket!Michelle: Tack!Ida: Jag köpte på H&m, o tidigare har jag köpt på lindex (de är fiast). Amninglinnena hänger där du hittar amningsbehå, på underklädesavd på lindex o mamaavd på h&m.Rebecca: Vi bor inteså långt ifrån farsta, men exakt var vill jag inte skriva ut här på bloggen, man vet aldrig vem om läser :)Anna: Läs detta inlägg så förstår du varför. http://girle.blogg.se/1178204569_det_hr_med_vska.htmljag har helt enkelt lite svårt för att d sätter sina djur på sllt.

  2. Tycker att det är så kul att du fortsätter blogga, även om ni nyss fått er lilla söta Maja.Keep on the good work!//emelie, gravid i vecka 19

  3. Den söta bodyn från POP har lillan också. Fast nu är den förstörd av massa matkladd 🙁 Låter förövrigt som ni har det supermysigt. Känner igen det där med hur lång tid allt plötsligt tar… dagarna bara går!

  4. Vänta bara tills hon är lite äldre. Min systerdotter är 2,5 år och helt tokig i Puh och Pippi. Det ska vara på allt och med en vilja av stål vägrar hon ge sig ochså.

  5. Angel: Tack så mycket!Emeli: Grattis till liten i magen! Jag försöker blogga så länge jag tycker det är roligt och så länge det inte blir för stressigt. Men något inlägg om dan verkar jag kunna hinna med :)Jessica: Usch för matkladd 🙂 Det gör inget att det tar lite tid, jag har ju inte bråttom…Sophie: Tycker jag med, han blev så glad när jag blev euntisiastisk :)Ann: Precis, det gäller att passa på när de inte har någon egen vilja hahaha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.