Premiärfredag

Den här fredagen innebär många premiärer för lilla familjen. Imorse fick Maja bada, vilket var mycket populärt. Hon tyckte det var urmysigt. I eftermiddag ska vi till BVC för första gången och i samband med det ska lillan få följa med på första shoppingturen. Har upptäckt att jag behöver fler amninglinnen och behåar. Och sessan skulle behöva några fler pyamasar och en vinteroverall. Själv premiäranvänder jag min nya blus.

♥ Jeans, Polarn o pyret (mammabyxorna får hänga med ett tag till)
♥ Svart linne, Lindex Mom
♥ Naturvit blus, Lindex
♥Svart kofta, H&M

8 tankar på “Premiärfredag”

  1. Tänkte rekommendera BOOBs amningslinnen, dom är*kanon* hade flera st!! Och sen SUPERSKÖNA amningsbehåar finns på KAPPAHL vita och svarta med lite spets på utsidan och
    med byglar, men dom kan man ta ut, (och sen sätta tillbaka efterhand när brösten inte är så ömma och jättestora)Hoppas du kikar på dom iaf!ha en kanon shopping!!

  2. Jessica: Vi hittade en jättefin manchesteroverall i naturvitt som vi köpte i stor stl så att hon kan ha hela vintern. den får fungera som åkpåse så här i början.Majsan: tack, ja, jag är ju lite försiktig med helbilder, men någon gång i bland är kul!Angel: Tack!Amanda: Tack, tack!Sam&Cassie: Tack för tipsen! Jag har fastnat för lindex amningsbehåar, de är både fina, sköna o praktiska tycker jag. och prisvärda!

  3. Tänkte precis tipsa om Lindex men såg du själv föredrog dem 🙂 De hr två olika varianter som jag gillar, de med spets och ett par mer trekantsformade i bomull. Jättesköna. Och deras linnen är kanon! De var lite korta över magen när man var nyförlöst men sedan sitter de toppenbra när magen börjar försvinna! Perfekta under tröjor, skjortor, klänningar etc! Kramar!

  4. Engla: Ja, jag har de med spets jag älskar dem, ursköna! Har två linnen från lindex, gillar ringningen, men som du säger, de är lite korta så här i början. Köpte ett gäng på H&M igår, det var ju clubdag så jag fick 10%+25% rabatt… mycket trevligt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.