Fredagskväll betyder familjemys

Vi är ganska trötta efter dagen äventyr, så ikväll tar vi det lungt med hämtmat och Idol. Vi hittade mycket fina bra-att-ha-plagg till mig o lillan i farsta c, ska försöka hinna plåta dem o lägga upp imorgon. Ha en trevlig fredagskväll allihop!

5 tankar på “Fredagskväll betyder familjemys”

  1. Du verkar så cool med allt det nya. Ut på stan redan och bara positiv. Jag var (och är ännu…) så nervig. Första turen på stan slutade med att jag grina och min kille fick gå med hungrig gråtande bebis i vagn och gråtande tjej bredvid. Blir impad av dig!

  2. Cissi: Jag är faktiskt förvånad själv, trodde inte att jag skulle vara cool. Men vi funkar så himla bra ihop som familj och lila Maja verkar trivas så bra hos oss. Känner mig urpräktig men just nu känns allt toppen. Jag tror att de där två övertidsveckorna på sätt o vis var bra. T var ju ledig med mig de veckorna och vi hann landa i varandra innan lillan kom. Att jag upplevde förlossningen så himla positivt är säkert också en bidragande orsak till allt lugn.Mamma till två små pojkar: Tusen tack! Vi njuter o njuter.Satu & Cassie: Åh, tack detsamma!Ida: Ja, och inte lika koncentrerade. Jag missade till exempel hela utslagningen av Idol, men vad gör det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.