Vi just nu

image968
Maja hjälper mig att blogga lite, när jag tänkte bjuda på något så ovanligt som en ansiktsbild, osminkad o allt. Snart kommer min farbror hit o hälsar på och vi bjuder på lite kvällsmackor. Nattens goda sömn har bidragit till en fantastisk dag med världens snällaste bebis. Hon verkar urnöjd, o då är vi urnöjda! Inatt fyller lillan en vecka o vi firar förhoppningsvis med sömn.

Publicerat i Maja:

32 tankar på “Vi just nu”

  1. du ser ju jätte bra ut, inte alls som om det precis vart förlossning på gång. jag e riktigt avis, du skulle sett mig, jag såg ut som ett konstigt lik i 2 månader. GRATTIS får jag säga

  2. Hej! Måste bara säga att du ser skitfräsch ut! Verkligen! Ni är jättesöta båda två!mer bilder!! 🙂 Man blir så glad av dem!

  3. söta maja! hon ser ut som en liten ängel! du med! hoppas att ni har det jättebra. kom och hälsa på snart! många kramar lisanne

  4. du ser ju nästan ofärskämt pigg ut för att ha fött barn för en vecka sen, de mörka ringarna du skrev om tidigare ser man inte skymten av! maja är också jätefin!! ser ut som att ni alltid varit er lilla familj, så naturligt!! kram på er

  5. Ni är jättevackra! Grattis till en vecka maja, du har många fantastiska veckor att se fram emot! Så härligt att hon är nöjd, då är alla nöjda! 🙂 KRamis!

  6. Oj vad pigg o fräsh du ser ut! hmmm… undra om inte jag har en likadan klänning. Perfekt att ha efter förlossningen kan jag tänka? Så liten och söt lilla tjejen är 🙂

  7. Vad härligt att se en bild på sådan lycka. Du riktigt strålar! Sen håller jag med andra som skrivit: söt moder, söt dotter! Lycka till med allt nu och framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.