Premiär i barnvagnen

image967

Igår eftermiddag var det äntligen barnvagnspromenadspremiär. Vi gick ner till centrum för att handla lite, skicka tillbaka lite h&m kläder (den rutiga klänningen var urmärklig i modellen) och möta min syster. Maja verkade stortrivas i vagnen, hon sov hela vägen. Hon verkar gilla att ligga i saker som rör sig, i bilen blir hon störtlugn. Det kändes himla märkligt att vara ute med vagnen, alldeles nyss gick jag ju den vägen med en stor kula på magen. Det var urskönt att promenera och trots att dagens väder är minst sagt grått ska vi försöka komma iväg en sväng idag också.

Annars mår vi toppen, sessan sov hela natten från halv elva till tjugo i nio, men en liten matpaus vid halv tre tiden. Lyx för familjen, så idag är vi riktigt pigga (även om de mörka ringarna skvallrar om att vi fortfarande har en hel del sömn att ta igen).

Publicerat i Maja:

22 tankar på “Premiär i barnvagnen”

  1. Jag var faktiskt också tvungen att skicka tillbaka den rutiga klänningen, skönt att det inte bara var på mig den satt ”fel” Inte för att det är oss det är fel på! 😉 Det var ju en liten besvikelse dock, jag tycker ju klänningen är så fin..

  2. Sara: Jättelyxigt! Hon har levt loppan de senaste två nätterna så gissa om vi vaknade förvånade imorse, nästan utvilade!Angel: Hon verkar faktiskt riktigt nöjd med att ha lämnat maglivet och kommit ut till oss.Jessica: Vi håller tummarna för att det håller i sig!Karin: Tack!Majsan: Tusen tack!Sofie: Tack så mycket!Anna: Det är såå mysigt. Michelle: Det kanske finns någon bebis i närheten som du kan få låna? :)Akinnah: Åh, tack vad glad jag blir!Sara: Tack!Anonym: Hihi, men hon är högst levande!Tessan: Jag blev faktiskt jättebesviken. Den är ju ursnygg i reklamen o på fotot, men på såg den ju ut som en potatissäck o så var den superkort!Hanna: Ja, tiden rusar verkligen iväg. Inatt fyller hon redan en vecka. Snart tar hon väl studenten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.