Onsdag den 10 oktober

Så var det dags för lillans första outfitbild 🙂 Jag själv glider mest runt i myskläder, så det skulle inte bli så inspirerande för er att se. Men eftersom mormor och moster kommer idag ville Maja vara lite extra fin (läs, mamma ville prova hennes nya kläder).
image966
♥ Ljusrosa omlottbody, H&M
♥ Vita strumpbyxor, H&M
♥ Rosablommig klänning, Åhléns´

Ni får ursäkta sparlågan på bloggen, dagarna bara flyger iväg när vi försöker vara en liten familj. Sömn, mys och mat prioriteras.

17 tankar på “Onsdag den 10 oktober”

  1. Du behöver inte be om ursäkt! Passa på att njut nu när ni båda är hemma! Trots att tant Sophie tycker att det är hur kul som helst att se bilder på lilla Maja så förstår ju jag att det finns viktigare saker än att blogga just nu!:) Syns snart!Kram Sophie♥www.sophisticatedsophie.se

  2. Hon är så fin!! Gud, det är klart att ni behöver denna tiden för varandra. Allting har sin tid. Ta det bara lugnt!

  3. Maria: Tusen tack!Sophie: Du har alldeles rätt. Maja hälsar att hon gärna ses i nästa vecka :)Lisa: Ja, det är mycket nytt. Bara att förstå sig på vad hon vill är ju en hel vetenskap.. Alexandra: Tack! Hon är en stor bebis, lång o stor. Men ändå miniliten :)Sofia: Både jag o T är helnöjda med förlossningen, men jag vet inte om jag kommer att berätta så detaljerat om den. Det känns lite för privat. Men en kort reflektion kommer nog så småningom. Det viktigaste är att allt gick bra och att jag är urimpad över min kropp, den visste precis hur den skulle göra.Cassie: Tusen tack! Jag är störtförälskad.Majsan: Tack! Ja, bloggen får ju komma i sista hand just nu, vilket känns helt ok.Sofia S: Urmysigt, inte visste jag att det skulle kännas så här härligt.

  4. Hon e så söt så söt!!!!!Längtar tills jag får träffa henne nästa vecka!!!Skönt att höra att ni alla mår bra o njuter av varandra!!!Kommer komma med flera överraskningar när vi ses nästa vecka!!! KRAAAAAAAAAAM

  5. Å, måste tipsa min tjejkompis o den där söta klänningen, hon fick en tjej för fyra veckor sen. Hon är lika frånvarande som du är på bloggen, och det med rätta. Njuuuut. 🙂

  6. Nicole: Det låter spännande! Ser fram emot att ses.Angel: Tack!Emma: Hoppas den finns kvar, fick den i present i våras när jag slutade på veckorevyn.Caroline: Ja, var tar tiden vägen? Försöker iaf uppdatera en gång per dag.Hanna: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.