God morgon världen!

I går sov sessan i princip hela dagen, tror att pku-testet tog musten ur henne. Så både jag o T var lite oroliga att hon skulle leva loppan hela natten. Vilket hon gjorde, till viss del. Men min kära underbara T tog hand om henne så att jag fick sova. Var så trött att jag inte visste vad jag hette. Hon kom till ro efter ett tag och efter en matpaus vid halvtretiden sov vi allihopa ända till halv åtta. Så jag har fått sova i nästan åtta timmar i natt, så härligt!

Idag ska vi ta premiärsvängen med vagnen, en liten promenad ner till centrum får det bli. I kväll kommer farmor o fikar. Annars tar vi det lungt.

Publicerat i Maja:

9 tankar på “God morgon världen!”

  1. Så mysigt ni verkar ha det! Längtar tillbaka lite till första dagarna med Zoe, allt är så nytt och spännande. Njut nu, tiden kommer aldrig tillbaka!

  2. Åhh så mysigt att komma hem med lilla Maja! 🙂 Gick förlossningen bra? Är spänd på att höra hu det började och hur tiden på BB var. Njut av dagarna med varandra!Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.