Nu är hon äntligen här!

image963

Maja valde att titta ut på eget intiativ klockan 23.57 den 4 oktober. Allt har gått jättebra o vi mår alla toppen. Berättar mer när vi landat lite.

Publicerat i Maja:

58 tankar på “Nu är hon äntligen här!”

 1. Gud såå söt! Maja, vilket gulligt namn! Faktiskt något jag funderat på, haha. 🙂
  Oj, alltså nästan precis den 5 oktober?
  Lycka till!

 2. hej, stort grattis och lycka till med allt!:D min mamma fyller också år den 4 oktober, ett riktigt bra datum! vad söt hon va! grattisgrattis igen!:D

 3. Jag minns att jag frågade min mamma en gång när jag var liten, vad som gör en lyckligast i hela världen. Och då sa hon att lyckligast i världen kommer jag att vara när jag får hålla mitt eget barn för första gången. Jag har aldrig glömt det, och jag har aldrig ifrågasatt det heller. Jag tror henne. Grattis till lillkickan! Kram Madelen

 4. Men vad fantastiskt!!!! Stort, stort, STORT grattis.
  Nu börjar livet i bebisbubblan och det är alldeles, alldeles fantastiskt, jobbigt, härligt, oroligt, vackert.
  Jag är lite avundsjuk på dig, just den här känslan av att få sitt första barn. Mmmmmmmmm. NJUT! Och försök att ta det som det kommer, allt ordnar sig!

 5. Hon är så himla fin, söt som socker! Mycket hår!! Förstår att ni är lyckligast i världen nu. Vad heter hon mer än Maja? Jättegulligt namn!
  Stort lycka till!
  Kram

 6. Grattis!!! Har följt din blogg i några månader nu och det blev ju riktigt spännande på slutet. Grattis återigen och lycka till med allt!

 7. Har läst på din blogg nu ett tag och följt er väntan på lillan. GRATTIS till Er söta och fina dotter vill jag bara säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.