Första dagen hemma

image964
I bilen på väg från BB. Maja sov hela vägen hem från Danderyds sjukhus. men vi berättade ändå om världen utanför.

Sedan vi kom hem har vi bara ätit o sovit. Hela familjen däckade i dubbelsängen, som var sååå skön. Sjukhussängar måste vara det obekvämaste som finns. Jag som absolut inte trodde att jag skulle vilja ha henne i sängen har helt ändrat uppfattning. Det är underbart att sova nära, nära. Maja verkar hyfsat cool med att ha kommit hem. Hon äter, äter. äter och rätt vad det är så brakar det till i blöjan. Vår lilla Baja-Maja!

Tusen tack för alla gratulationer! Lovar att berätta om förlossningen, namnvalet och allt annat pö om pö.

Publicerat i Maja:

45 tankar på “Första dagen hemma”

 1. Stort GRATTIS till er söta dotter Maja.
  Vilken otroligt söt ”overall” – när du har tid kan du kanske bara säga var den är köpt.
  //Emelie, som väntar tillökning i Mars 2008

 2. Bamsegrattis till er och hoppas ni mår bra! Skönt att hon tittade ut till slut, men skulle gissa att du tycker det var värt väntan:P Hon är helt galet underbart söt:)

 3. Hon är så söt. Vad mycket hår hon har.. sötnosen. Jag hade ochså tänkt att hon skulle sova i sin egna säng men det var så gott att snosa på henne då hon var liten så då passade den lilla sängen i våran perfekt.

 4. Hej!
  Jag undrar om bilstolen inte har några remmar över axlarna om inte känns det som ”hej-hela-barnet-kommer-slungas-framåt” Undrar just för bör ni isf tänka på de om ni köpt den begagnat..Var rädd om det käraste ni har och STORT grattis!!!!! Det är helt underbart!!

 5. Grattis! super söt! trodde hon skulle bli ljus precis som dig, men T kanske är mörk? min killes syrra har en maja! fint namn! lycka till!

 6. Så söt overåll, får jag fråga var den är köpt. Väntar också en liten till slutet av detta år, eller början av nästa.

 7. Tack allihopa för de fina kommentarerna, vi blir alla tre jätteglada för alla snälla ord!
  Angående overallen: Den är köpåt på H&M för inte alls så länge sedan.
  Angående bilbältet: Självklart ska remmarna sittaöer axlarna, jg fotade efter att vi stannat här hemma och då hade pappa T redan knäppt upp henne.
  Angående håret: Både jag och T är blonda, så gissa
  om vi blev jätteförvånade när hon kom ut med en mörk kallufs. Hon var känd på bb som den hårfagra 🙂 Däremot är alla våra föräldrar mörkhåriga, så det kommer nog därifrån.

 8. Bara vänja er vid kommentarer om håret, det anmärker alla på, hihi. Men det är bara roligt! Tycker Jolie ser ”äldre” ut just pga håret. Kramar till dig och sötnosen!

 9. Jag hade precis samma tankar som du angående att sova i samma säng. Innan hon kom ville jag inte alls samsova, sen älskade jag det. Zoe var också mörkhårig när hon föddes med det försvann ganska snabbt, nu är hon rödblond 🙂 Kram och grattis igen!

 10. Vilket underverk! Grattis till er alla, i den nya lilla familjen. Hon är helt bedårande. Har varit så nyfiken, skönt att allt verkar gått fint, och att du fick Danderyd som du ville. Lycka till nu.

 11. Angående det här med håret. Alicia, min dotter, hade jättemycket och svart hår när hon föddes. Efter ett par månader tappar de oftast allt ”babyhår” och så växer nytt ut. Nu växer håret inte alls lika snabbt men det kanske beror på att vi bor i Sverige också… vi får ju liksom inte lika mycket nyttiga vitaminer från solen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.