Hur ska det gå för Meredith?

Herregud vilket "rafflande" Grey’s Anatomyavsnitt… o usch vad jag grinade. Måste hitta något skojigt att titta på, kan ju inte gå lägga mig med det där avsnittet i huvudet…

48 tankar på “Hur ska det gå för Meredith?”

 1. Emma: Jag tror inte att hon dör, då borde man ju hört något. Vi i sverige ligger ju efter USA, o när Marissa dog i OC läckte det ju ut ganska fort…

 2. nästa avsnitt heter ”Some kind of miracle”… Så vi kan ju hoppas på mirakel. Jag grät oxå massa. Allt var så fint på något vis & så sorgligt på samma gång! Jag ringde min pappa direkt efter programmet för att få höra hans röst…

 3. hejhej, jag vet vad som händer i nästa avsnitt, blev så himla spännande så jag kunde inte bara sluta där, det är lite tråkigt men iallafall;D sök på youtube om du vill se vad som händer! lycka till med lillan när hon kommer!:D

 4. Vi har ju flyttat o boxer strulade såg jag missade första avsnittet sen har vi inte kopplat in dvd:n och jag älskar ju Heros också så det har inte blivit något Greys. Men jag saknar det så, särskilt nu när jag läser här! måste nog försöka få tag i avsnitten, vilken säsong är det nu? 2 el 3? kanske kan jag köpa dom i USA.

 5. Så fort jag slog på telefonen i morse fanns där ett röstmeddelande från Cornelia. Jag får gratulera.
  Visst finns det en viss ironi att hon väljer att komma PRECIS innan du sätter igång? Det märks tydligt vem som bär brallorna i ert hem…
  Grattis och lycka till.

 6. jag ser att gratulationer är på sin plats!! Visst är det ”lustigt” att hon tittar ut när ni fått tid för igångsättning! Jag gick 15 dagar över tiden och skulle ringa tisdagmorgon för att få tid för igångsättning, måndagkväll gick vattnet och H är född onsdagmorgon!
  Ta hand om er och njut!

 7. Ett stort GRATTIS till er lilla.
  Ta det nu lugnt och tänk bara nu på eran lilla familj. Dessa mysiga första dagarna kommer aldrig tillbaka. Lycka till!

 8. Är det sant så säger jag GRATTIS! Ryser precis som Josefine, gud vilken underbar tid du har framför dig. Stor kram!!

 9. Ett stort GRATTIS till lilla prinsessan! Hoppas att allt gick bra och att hon trots allt tycker att världen utanför är spännande och härlig! Jag är säker på att hon är helt underbar!
  STOR KRAM

 10. Misstänkte igår när du inte skrivit att hon bestämt sig för att komma ut i världen och med tanke på vad alla skriver här stämde nog misstankarna! Stort grattis och hoppas allt gått bra!

 11. Stort grattis!!! Hoppas att allt går bra med den lilla 🙂 Ska bli spännande att få se bild på henne sen, om hon är lika vacker som sin mamma!

 12. Grattis! Vad härligt att hon verka bestämma själv tillslut iallafall! Hoppas att allt gått bra! Och nu är det bara att snusa och gråta… Är så coolt.

 13. Gud va kul att hon har kommit nu 🙂 Ett stort grattis , hoppas alla mår bra 🙂 Lycka till med allt nu 🙂 många kramar

 14. Åh, jag ser att lilla damen valt att kika ut. Sancka om att hålla mamma och pappa på halstret, föt ut ville hon ju uppenbart på egen hand! 🙂 Efter att nu ha följt dig länge känns det så kul att ÄNTLIGEN få säga det välförtjänta GRATTISet!!! Stina, STORT GRATTIS!! Jag antar att lillan är vacker som en dag.Många Kramar från en utav dina slavisa läsare, Sanna

 15. Grattis till er!! Och till ett nytt litet liv som har kommit till världen 🙂 Önskar er all lycka. Kramar Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.