13 dagar över tiden….

… nu börjar detta bli skrattretande, någon måste ju ha räknat fel någonstans? Nåväl, som tur var har jag ju T som sällskap. Vi tar det mest lugnt, jag lovar er, när man är så här gravid orkar man inte göra många knop. Men en liten promenad ska vi nog få till. Jag ska hämta ut H&M-paketet nere i centrum, som jag totalt glömde bort igår när vi var och storhandlade. Och ikväll är det ju Grey’s Anatomy, vågar man titta på katastrofavsnittet tro?

17 tankar på “13 dagar över tiden….”

 1. Alexandra: Tyvärr är det inte så mycket till tröst just nu 😉
  Angelica: Ja, den 6 verkar ju onekligen som ett ”hett” datum just nu…
  Jessica: Nej, det får vi verkligen inte hoppas!
  Nina: Tack det samma!
  Anna: Katastrof! Det är samma sak med den där jäkla hockeyn, de lägger den alltid istället för DH eller GA. Så jäkla oförskämt!

 2. Jag föddes NÄSTAN 3 veckor över tiden. Så bebis är inte ensam om att vara seg som en råtta. Jag önskar dig all lycka! Går nog jättebra.

 3. 13 dagar är en del, förstår att du inte orkar med så mycket!
  .
  Kul om hon skulle komma på fredag, för då fyller jag år 😛
  .
  Lycka till och grattis till magen 😀

 4. Oj vilken jobbig väntan, men bebben kommer nog snart =) Och det där med många knop.. jag är ”bara” i v.35 men jag dog nästan av att gå till MAXI som är 3 min bort -fniss-

 5. Emma: Ja, usch vad trist det är med sega bebisar!
  Victoria: Grattis i förskott!
  Sandrah: Urjobbigt, hoppas du slipper gå över tiden…
  Divina: Oj, då, får ladda med näsdukarna då med andra ord!
  Jennie: Jag ska försöka få till en outfitbild imorgon 🙂

 6. Hej!
  jag tänkte bara fråga en sak… Minns att du la upp ett smarrigt recept för nån månad sen på färsbiffar med fetaost om jag inte minns fel som du skulle bjuda din vän på… Det verkar så gott och jag undrar bara om du minns när du la upp det så jag kan skriva av! (Månad/inlägg…) El om du kanske kan lägga upp el skicka länken igen så jag kan testa att laga det hemma!
  tack för en bra blogg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.