Perfekt timing!

Såg just på H&M:s hemsida att min paket har kommit. Ska bara invänta ett sms-avi, så kan jag hämta upp paketet när vi ska åka och storhandla i eftermiddag. Toppen, då kan jag inleda nästa vecka med att vara en hot mama med nya kläder på kroppen och en ny bebis på armen. Jippie!

7 tankar på “Perfekt timing!”

  1. Å vad kul, och smart. När jag kom hem BB var jag grymt sugen på att klä mig i nya fina kläder, men hade inte handlat något i förväg + att jag inte orkade springa i affärer i början. Så, bort med alla gravidkläder så snabbt som möjligt. Och kör det beprövade gummisnoddstricket om inte magen skulle få plats i jeansen 🙂

  2. Morrfan: Jag har haft några perioder då jag inte bloggat. I april var jag hyfsat nygravid, jobbade sjukt mycket och vår dator var trasig så det fanns inte tid för bloggandet då.
    Agnes: Ja, jag älskar ju nya kläder!
    Anonym: Det är ganska ”magvänliga” plagg så det ska nog inte vara några problem 🙂
    Jessica: Haha, det kommer nog att dröja ett tag innan jag kommer i mina älskade smaljeans igen… med eller utan gummisnodd. Men jag har inte kunnat ha mina två par mammabyxor på några månader nu, så de får nog hänga med ett tag till. Och som tur är jag en riktig klänningstjej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.