Myskväll med tjejerna på Wisteria Lane

image962

Idag har vi varit duktiga och storhandlat. Nu är kyl, frys o skafferi välfyllt inför lillans ankomst. T har gått ner till puben för att se favoriten Manchester United spela mot Roma. (Vi har inte den kanalen som visar matchen). Så jag har tv:n alldeles för mig själv, och det är ju inte så svårt att välja vad jag ska se. Desperate housewives såklart. Ska vara riktigt tjejig och fixa grönsaksstavar (morot, gurka och sugersnaps) och dipp. Mums!

6 tankar på “Myskväll med tjejerna på Wisteria Lane”

  1. Heja Roma *s* hmm måste vart den matchen som visas på canal+ nu grrr hehehe
    ja nu e d snart desperata hemmafruar ha en toppenkväll tjejer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.