Kära bebis

Nu har du exakt 15 timmar på dig att komma ut om du vill bli en septemberflicka, annars får du sålla dig till oktoberbarnen. Kanske var pappas gissning om den 3 oktober inte så dum i alla fall? Nåväl, vi vill ha dig här på utsidan nu. Mamma är trött på att vara gravid och pappa vill också kunna vara nära dig. Vi ska ta hand om dig så fint när du kommer. Här har du allt du kan önska dig. En egen säng, en vagn att åka i och ett skötbord att bli ren på. En hel garderob med egna fina kläder har du också. Du ska få så mycket kärlek och pussar som du vill. Det är så många som vill träffa dig här ute, men du behöver inte känna scenskräck, vi tar allt i din takt. Mamma har även lovat att du ska få ligga och mysa i mamma och pappas säng, även om hon sa att hon inte ville ha dig där från början.

Snälla lillan, du kan väl komma ut nu, så att vi kan börja vårt liv tillsammans?

Med vänlig hälsning
Mamma

Publicerat i Maja:

29 tankar på “Kära bebis”

 1. Å jag veeet… och jag lider med dig. Men jag lovar, det kommer att gå så snabbt sen. Helt plötsligt är hon sex månader. Men, för att överleva väntan tycker jag att du ska gå och köpa något fint till bebisen. Tröstshopping funkar alltid. 🙂

 2. Hoppas verkligen meddelandet kommer fram 😉 för det är dags för henne nu! Är hon inget nyfiken på sin mamma & pappa? Och sina saker? Blir kanske inget septemberbarn då, men oktoberbarnen är underbara de med 🙂 syrran har två och jag har ju snart ett eget! Kram på dig o trevlig söndag

 3. Jessica: Japp, tröstshopping är allti trevligt. Har gjort det en hel del den senaste veckan, så jag får nog hålla lite i pengarna, haha (är urdålig på det). Men
  jag ska nog unna mig en tidning idag, det är också trevligt.
  Majsan: oktoberbarn i all ära, men när man ställt in sig på en septemberbebis kan man inte bli annat än besviken. Hoppas du slipper gå över tiden. Kram
  J: Hoppas jag med.
  Sophie: Ja, nyfiken är man. Vem är den där envisa varelsen i magen igentligen? kram

 4. åå så fint du skrivit;) tårarna rinner för mej…tur att ma kan skylla på hormonerna;)
  för ja har oxå en bebis i mageen;) *lycka*

 5. Tina: Tack!
  Milla: Grattis till bebisen i magen, visst är det underbart!
  Linda: Urjobbigt… men jag känner på mig att det kommer att vara värt det 🙂
  Mia: Ja, vi får låta tösarna ses när lillan är levererad!
  Tessan: Tack!

 6. usch, jag förstår att väntan är helt olidlig för dig! det tycker jag att den är, och jag har ju ännu några dagar kvar till BF och har inte ens gått över än. MEN nu är det ju verklgen inte långt kvar! antagligen var den här helgen den sista helgen utan lillan eller hur? =)

 7. hej vännen, förstår att det är jobbigt att vänta! men kom ihåg att den som väntar på något mysigt väntar aldrig för länge!

 8. Hej!
  Jättefin text! Gick din mamma över tiden med dig? Förstår att det är irriterande när det liksom inte finns nåt man kan göra för att skynda på el som kan avsläja när det blir… Oftast (med andra saker) vet man ju att DEN dagen blir det o väntan kan ju känns nog så olidlig ändå… Kan bara tänka mig hur det känns.
  Du är iaf hur skön som helst o jag önskar er stort lycka till närmaste veckan! 😉
  Kram

 9. mm, det är helt fantastiskt underbart=) börjar fundera om ngt är på G nu, eftersom du inte bloggat på flera timmar;) du brukar ju ändå skriva ett par inlägg/dag!!*tummen upp*

 10. Anonym: Ja, det borde vara sista helgen som ”barnlösa”. Lycka till med din bebis!
  Evelina: Ja, och det är tydligen internationella barndagen imorgon (infaller första måndagen i oktober) så det skulle ju passa 🙂
  Lea: Jo, jag tycker faktiskt att vi har väntat för länge nu 🙂
  Hanna: Tack!
  Lisa: Tack! Nej, mamma fick mig några dagar för tidigt. Men sambons mamma gick däremot över med honom, i nästan tre veckor. Så det är kanske därifrån det kommer?

 11. Milla: Tyvärr, har varit lite deppig idag, så det är därför det är stiltje i bloggen… Men snart ska jag äta chokladglass, och då blir jag alltid på bättre humör! 🙂
  Rebecka: Vi har inte riktigt bestämt oss, vi får se när hon kommer ut. 1 okt låter onekligen väldigt bra i mina öron 🙂

 12. Å söta gumman!!!! Tänker på er hela tiden och lider!!!!!!!!!!!! Hon kommer snart ska du se!!!!!!! Ella, jag och fredrik håller på att spricka av förväntan, å jag vet ju att det e sju ggr värre för er! Ella e sjuk så jag e hemma så ring om det e något, även om det brar gäller att gråta en smula! MASSA KRAMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. Vad gulligt skrivet. Förstår om ni börjar bli trötta på att vänta. Jag är det redan och då är det 60 dagar kvar =). Man vill ju bara träffa sitt lilla knytte och se vad det är för en liten krabat =).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.