Nu rök den…

… babyräknaren. Hade tänkt att symboliskt ta bort den när lillan kommit, men eftersom den hånade mig (haha) så fick den inte vara med längre. Den riktiga bebisen är dock fortfarande kvar i magen.

Publicerat i Maja:

7 tankar på “Nu rök den…”

  1. Verkar som om du och jag har ungefär samma BF; jag hade 20/9-07.. Men inte har stumpan kommit än inte, och nu är överburenhetskontrollen bokad till onsdag nästa vecka. *grimas* Men men.. man får ju bra träning i tålamod iaf. Hoppas du och ni slipper vänta länge till!

  2. Kassy: Ja vi har samma bf, visst är det urjobbigt! Jag har inte fått min tid ännu, hela mitt mvc är på konferens, men på måndag ska jag ringa. Hoppas din baby kommer snart. Kram

  3. jag förstår att ni är otåliga nu, men flickan kommer snart. du och T kommer aldrig bara bli ni två igen, så ta vara på er extra tid för ni kommer ha er och barnets tid reten av livet. ta vara på era sista dagar med varann och njut av varann. och gläds åt att ni snart får en liten tjej, lycka til med allt! kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.