Taking it easy

Inatt somnade jag inte förrens 3.30. Jag vet inte när jag var vaken så sent/tidigt sist. Det måste vara under det ljuva studentdagarna. Jag är ingen nattuggla. I vanliga fall somnar jag senast klockan elva. Men igår gick det helt enkelt inte. Så dagen har varit minst sagt mosig. Min kära T däremot har varit sprallig och rensat. Gud vad mycket skit man samlar på sig. I dag är en mellandag, vi tar det lungt. Men imorgonkväll tänkte vi går på bio, men vi vet inte vad vi ska se.

Har ni några bra biotips? 

14 tankar på “Taking it easy”

 1. Håller med ovanstående, this is england är faktiskt rikigt bra! Och det säger jag trots att jag egentligen inte gillar brittiska filmer. Annars är ju på smällen en lite smårolig film som passar ganska bra just nu 😉

 2. Anna: Hm, den kanske T skulle uppskatta också?
  Maria: Ja, den verkar bra. På smällen däremot tror jag att vi hoppar, kan vara skönt att tänka på något annat.

 3. Vi såg ”Underbar o älskad av alla…” senast och den va toppen! En måbrafilm! Vet dock inte om den går längre… Hoppas du sover bättre inatt 🙂

 4. Emma: Det år ju inte att gå omkring o tänka så, hon verkar ju inte så intresserad av att komma ut. Och skulle det hända är det ju bara att åka hem. Man blir galen om man inte hittar på saker.
  Majsan: Åh, den vill jag jättegärna se, men tror inte att jag kan lura iväg T på den bara 🙂

 5. haha. Va roligt det lät! Men du har rät. Och det går ju inte på två sekunder heller. Ni hinner ju ta er till fölossnign i tid. Helt rätt inställning. Det är bara jag som är töntig. Men så har ju aldrig jag varit på smällen heller. 🙂

 6. Vi var på bio kvällen innan Jolie föddes och hade BB-väskan i bilen 🙂 Helt rätt att hitta på saker, hon kommer ju när hon kommer! Jag skulle vilja se den nya Bourne-filmen, den tror jag är jättebra!

 7. När mitt vatten gick var jag ensam hemma och tittade på tv, fem minuter efter att N ringt och frågat om jag mådde bra och om något hänt. Jag anade inget! Tycker du gör helt rätt i att gå på bio, vem som helst skulle bli galen av att bara sitta och vänta! 🙂

 8. Emma: Nä, precis, det tar tid att föda barn 🙂 Kanske ska satsa på någon annan film, vi får se imorgon.
  Engla: Ja det är ju ingen idé att sitta o rulla tummarna 🙂 Jag har (skäms på mig) inte sett de första Bourne-filmerna, trots att jag har den ena hemma o att de gick på tv för någon helg sedan. Annars hade vi nog satsat på den, det vore kul med något spännandel.
  Jessica: Jag tror också att det kommer ske när vi minst anar det, därför vill jag undvika att bara gå omkring o känna efter hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.