Töntig

Jag måste ha grymt mycket hormoner i kroppen, för jag satt nyss o grinade till Idol. Favoriterna är den barnskötande pudelfrisyren från skåne, Andreas, och den härliga trollkarlsliknande Daniel. De är så duktiga och verkar vilja detta så mycket. Så jag grinar. Och nu är det Greys Anatomy, vilket säkert innebär fler tårar från min sida. Snyft.

11 tankar på “Töntig”

 1. gud vad jag grät till greys när jag var gravid. Och det har inte blivit bättre med lilltjejen på magen kan jag säga. Fram med näsdukarna, här har vi amningshormoner!

 2. Jag var också jätte känslig under min graviditet och dom närmsta veckorna efter att hon kommit, det ska vi nog inte prata om.. =)
  Hoppas att ni får eran lilla bebis snart..
  Kram

 3. Emma: Ja, greys var gripande, särskillt storyn om den gravida kvinnan. Hoppas hon klarar sig.
  Caroline: Ajdå, jag som trodde man var ”safe” med bebisen på utsidan…
  Carolina: Förhoppningsvis har jag en liten baby då så jag kommer nog inte att kunna koncentrera mig till 100%… Tack för tipset, då vet jag att det är ett ”jobbigt” avsnitt, så att jag kan avgöra om jag ska se det eller inte, beroende på dagsformen.
  Camilla: Ja, det är verkligen ett program att gråta till. Det är min mammas absoluta favoritprogram.
  Anna: Åh, det hoppas jag också. Jättemycket.
  Alexandra: Han är härlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.