Barnmorskebesök och lite morgonshopping

image956

I morse var vi hos barnmorskan igen, jag hade ju vekligen inte räknat med att behöva gå dit, men eftersom en viss person är så envis var vi tvugna. Den vanliga proceduren, magen stod still denna vecka. Om hon inte har kommit innan måndag ska vi ringa och få en tid för igångsättning. En rolig sak var i alla fall att Kerstin berömde mig för min fina mage, och då blev jag ju lite gladare.

Efteråt tog jag o T en kaffe och shoppade lite. Jag bytte den smutsiga blusen mot en ren och så fick Lars Winnerbäcks nya skiva följa med hem. Den släpptes ju idag, kul att köpa den på releasedagen. Har inte hunnit lyssna på den än, efter sushilunchen som vi köpt med oss hem däckade jag och har precis vaknat efter en tvåtimmarslur. Hihi, det är tröttsamt att gå i affärer.

Publicerat i Maja:

10 tankar på “Barnmorskebesök och lite morgonshopping”

 1. Jag håller tummarna för att hon kommer före måndag så du slipper igångsättning! Själv är jag lite smådeppad efter mitt besök hos BM idag, här får man inte ens undersökas inför en eventuell igångsättning före v 42+1. Min BM lade dessutom till att ”sedan finns det ju ingen bortre gräns för hur länge man får gå, om bebisen mår bra kan man gott och väl gå över en tre-fyra veckor”. VA!? Det känns ju kul. Jag tror jag vill byta landsting =(

 2. Hoppas skivan är bra, men det klart han är ju kung!! Bra att du fick beröm för din fina mage, du behöver all peppning du kan få nu 🙂 hon kommer säkert nu när det börjar pratas om igångsättning ska du se! Kram på dej

 3. Hej Stina! Jag har följt din blogg och var helt säker på att du var inne och födde idag eftersom det inte har dykt upp något inlägg tidigare. Jag var precis på väg att ringa till Johan och meddela att jag var övertygad om att han skulle få ett kusinbarn vilket ögonblick som helst, men så såg jag dagens inlägg. Trist att ni behöver vänta så länge. Vi här nere i Värnamo håller i alla fall tummarna för att det ska gå bra och förhoppningsvis kommer er lilla prinsessa snart! Stor kram

 4. Vad skönt att sova! Sov inte en blund i natt eftersom Zoe är förkyld och supergnällig… Vila massor inför förlossningen, den är närmare än någonsin för varje dag som går!

 5. Matilda: Åh, vad kul, då har jag nått att se fram emot.
  Maria: Ja, det förstår jag. Här i sthlm är det lite olika från sjukhus till sjukhus, men man sätts senast igång i v 42+0, vilket är nästa fredag för mig. Vi får hoppas att Viggo inte dummar sig som min bebis 🙂
  Angel: Vi är nog hyffsat envisa båda två, så hon har nog fått det från båda 🙂
  Majsan: Han är grym! Ja, hon borde ju bli lite skraj, men än så länge har jag inte märkt av någon reaktion 🙂
  Camilla: Åh, vad kul att du läser bloggen. Inget kusinbarn än, men snart hoppas vi! Grattis till förlovningen! Vad bra att ni håller tummarna, hälsa Johan. Stora kramar
  Jessica: Usch, stackare, sömnbrist kan ju göra vem som helst galen. Hoppas hon sover bättre inatt.

 6. Hoppas det kickar igång av sig självt nu! Är så kul att kolla din blogg då vi är så lika i tiden…
  Vi hade releasedatum idag, och natten till igår satte värkarna igång! Inatt var vi redo att åka in, men Danderyd tyckte alvedon och vila. Sagt och gjort. Och sen imorse har värkarna i princip avstannat. Tillbaka på ruta 1 igen känns det som. Men vem vet, vi kanske möts i korridoren på BB? Lycka till.

 7. Sophie: Ja, vi kan ju alltid hoppas 🙂
  Cissi: Visst är det snopet, man tror att det är på g, och så på morgonen är allt som vanligt igen. Urtrist! Om vi ses på Danderyd får du hälsa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.