Trumpette – the baby collection


Anna
 tipsade mig om Trumpettes kollektion med söta barnskor och strumpor. De ska jag verkligen kollar in närmare under någon barnvagnspromenad i höst. Trumpette finns bland annat hos favoritaffären Floralin & Junior. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att klä lillan i söta balettstrumpor och strumpbyxor med inbyggda Mary Janes. Och guldsneakerserna med ljusrosa fotavtryck var ju adorable!

Kika in här för att hitta din närmsta återförsäljare.

Publicerat i Maja:

8 tankar på “Trumpette – the baby collection”

  1. Sanna: Nej, vad är det?
    Angel: japp, precis i min stil!
    Josefine: Åh, tack så mycket! Kram
    Ann: Nope, bloggtorkan beror inte på barnfödande.
    Matilda: Ja, jag gillar särskilt fotavtrycken under.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.