I påsen


♥ Den söta klänningen från Indiska som jag bloggade om i morse var om möjlig ännu sötare i verkligheten, det är klart att den fick följa med hem. Blir nog en av de stora höstfavoriterna.
♥ Söt naturvit blus från Lindex, blir ursnygg att stoppa in i mina jeans med hög midja (när jag nu kommer i dem) eller den svarta pennkjolen jag beställde från H&M. Gillar mönstret och detaljerna jättemycket. Och den är ju faktiskt ganska amningsvänlig också, perfekt med ett amningslinne under. Såg dock att mitt exemplar var ganska smutsigt, så jag får nog åka tillbaka och byta mot ett rent exemplar.
♥ Lite lektyr, Damernas värld ska dirrekt ner i BB-väskan (får inte tjuvläsa) men Plaza Kvinna får jag läsa nu. Båda omslagen känns höstiga och fräscha, ursnyggt med lila. Men jag kände dock knappt igen snyggingen Carina Berg på omslaget.

15 tankar på “I påsen”

 1. Vilka härliga fynd! Bra du hittar på saker, då blir väntan liiite mindre jobbig. Hoppas du mår bra och slipper jobbiga krämpor. Läste att du samlt på dig vätska först häromdagen, lyx! Jag var svullen flera veckor, det var nästan jobbigast. Man tror att man aldrig kommer känna sig pigg och smidig igen, allafall trodde jag det, men det går fort. Man orkar så mkt mer nu trots sömnbrist 😉 Kramar!

 2. Engla: Låter härligt, jag ser så fram emot bebistiden, trots sömnbrist! Och att få känna sig smidig igen, vilken lyx. Har känt mig hyfsat rörlig, men nu på slutet med svullenhet och trött rygg känner man sig ibland som en pensionär 🙂
  Alexandra: Tack!

 3. Diskuterade med en kompis idag hur man kände sig efter förlossningen. Man kände sig så smal och smidig men bilderna säger nått helt annat. Men samtidigt saknar jag graviditen lite. 🙂

 4. Ann: Hihi, man får nog helt enkelt undvika speglar o kameror. Nej, skämt o sido. Jag känner mig inte så stressad över min kropp efter förlossningen (just nu iaf). Jag ser mest fram emot att få träffa det lilla livet som bott i min mage så länge.

 5. Åååå vilka fina kläder!! Du kommer lugnt att vara den coolaste morsan sen!! 🙂
  Jag har pratat lite med Lillan o sagt till henne att kurragömma leken är slut nu! Får se om hon lyssnar på mig! =)
  Gå in på http://www.folksam.se så kan du se Emilia i mustasch! hihi….
  Massa Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.