Victoria goes to America

image947

Kollar just nu på en dokumentär om Victoria Beckham på fyran. Måste säga att jag gillar tjejen, hon verkar ju urskön! Inte alls som jag trodde (alltså ett olyckligt benrangel). Tjejen har humor, är söt och har en fantastisk  garderob. Trots att det säkert är uppgjort och "acting" i dokumentären så köper jag hela paketet. Hon känns som en kompis, en väldigt rik kompis. Jag älskar förövrigt detta omslag av W med paret Beckham, de är så snygga här!

6 tankar på “Victoria goes to America”

  1. Morrfan: Ok, värt att kolla upp alltså 🙂
    Alexandra: Alltid lika skönt!
    En södertäljebos liv II: Hon var urgullig tyckte jag. gillade särkskillt avsnittet när hon tog teoriprovet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.